lalenurr966 Kızlar Almanyada yaşayanlarınız nekadara yaptırdı bize 650€ ve üstü dediler şok olduk eskiden en fazla 200€ muş. Şu an coviden dolayı mı böyle yada nedendir siz nekadar ödediniz?
Dasbaby lalenurr966 bende Almanyada yaşıyorum ama Türkiyede yaptırcam üste kalsın yine ne olur ne olmaz bilgi alalım
minelium lalenurr966 merhaba ben tr de yaptırdım banada çok yüksek fiyat dediler 450€. Evet eskiden en fazla 200 tutardı bu kadar değildi. Niye böyle oldu anlamadım ama yaptırma şansınız varsa tr de yaptırın
YavruKurdumm lalenurr966 Neeeeeyyy😳😳😳😳😳😳 ucunu kesiyorlar alt tarafı laaan yeniden mi yapıyorlar estağfurullah
Mom0911 Dasbaby bende Türkiye’ye gelince yaptıracam inşallah 🙏🏻 Rusya’da doktorlara güvenemiyorum pek sünnet konusunda
Deletedmom_52 lalenurr966 sadece bir yerle sınırlı kalmayın bi kaç yere sorun yapan çok doktor vardır
lalenurr966 YavruKurdumm Sorduğumuz herkes 200-250€ civarı yaptırdık diyor bizi mi kazıklamaya çalışıyorlar anlamadım ki🤦🏻♀️
lalenurr966 YavruKurdumm Keşke şu an ki durumda gelebilme ihtimalım olsaydı🥺 7 aylık oldu yürümeden yaptırmamız gerek inşallah dedikleri kadar değildir
Tuba lalenurr966 Eğer sağlık açısından sünnet edilmesi gerekiyorsa doktorunuzdan rapor alın o zaman sigorta karşılıyor. Rapor olmazsa da 200-800€ cıvarı tutuyor.🙏🏼
lalenurr966 Tuba Öyle bir dururumuz yok şükür biz doktorumuzla konuşmadan devletti aradık hemen bide onunla konuşalım, çok teşekkürler🙏🏻