Kity123 nazlieylul kızıma 2. Dozu cuma günü yaptırdım. 2 Doz toplam. Doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum paket olarak anlaştım paketin içerisinde aşı ne kadar tam olarak bilmemekle birlikte 750 lira civarında olduğunu duymuştum. Ağır bi aşı diğer hiç bi aşıda ağrı ateş olmadı ama menenjit aşısında hem çok ateşi oldu hem çok ağrısı ama 1 gün sonra geçti. 2 yaşından önce 2 dozun tamamlanması gereken çok önemli bir aşı
Bulutbey nazlieylul iki farklı formu bar bu aşının. Biri nimerix diğeri beksero diye geçiyor aşıların. 2 doz yapan doktor da var 3 doz yapan doktor da. Sanırım doktorun insiyatifinde bu doz meselesi. Biz iki tür aşıyı da vurulmakta başladık. 2şer dozları yapıldı. Ağustos ayında 3.dozları yapılacak. Muayene ücretleri hariç 1500 civarı bir ödeme yaptık şimdiye kadar. Son dozlar için de 750-800 civarı tutar diye tahmin ediyorum
Prensesim2507 Ya canım bu aşı hakkında hiçbir bilgim yok senin varmı anlamdım ben bexsero nimenrix fln 🤷♀️
Babylover23 Kity123 çocugunuz kaç aylık menenjit kaçıncı aylarda oluyor acaba bz 3 aylığız doktor isterseniz sizinkini başlayalım dedi ama bana çok küçük gibi geldi günlerdir araştırıyorum net birşey yok sanki
Kity123 7 aylık kızım var 5. Ayında ilk dozu vurdurdum. 2. Doz için 1 yaşından önce ne zaman derseniz vurabiliriz demişti doktor ama ilerde diş sıkıntısı vs daha çok sarsacak diye erken vurdurdum. Yani 5. Ve 7. Aylarda vurulmuş oldu