Nillp Kızlar kızımın boyu ayına göre kısa 18 aylıktı 75 cm argivit kullandık üç ay pek bi işe yaramadı başka önerileriniz varmı balık yağı kemik gelişimi e iyi dediler hangi marka iyi gelir acaba
Ezgi3454 Nillp merak ettim sizin çok mu uzunsunuz doktor da kısa mı diyor bazı şeyler genetik biliyorsunuz belki ailede birine benziyordur boyu kendinizi üzmeyin belki bir anda uzar
Mdhaaa Nillp çokta düşük değil aslında. Bence bu kadar takmayın. Biraz büyüyünce spora yönlendirirsiniz
Esma00 bitterikolata günde ne kadar kullanıyosunuz acaba birde resmi var ise atabilme şansınız varmi acaba🥰🥰🥰
bitterikolata Nillp yani ben olduğunu düşünüyorum günde bir tatlı kaşığı veriyorum Linkini atayım canım https://www.eczavitamin.com/urun/mollers-omega-3-balik-yagi-tutti-frutti-aromali-250ml/
Alerjikkoala Mervemerveesk Aynı şekilde möllers tutti frutti favorimiz. Tok karnına 1 çay kaşığı veriyorum
Kelebekkk34 Nillp bazen ne kadar ek besin kullansanızda genetiğinden öteye çok geçemezsininz siz ve eşiniz uzunsa zaten ilerleyen zamanda atar boyu merak etmeyn
Sevdasel Nillp merhaba acaba balık yağı kullandınız mı kızınızın boyu uzadı mı benim kızımda 14 aylık 74 cm bende cok üzülüyorum
Mircan Nillp Canim sizin boyunuz nasıl yani genelde bebeklerin boyu ırsi oluyor benim bebeğime de doğduğu günden beri çok uzun diyor ebeler ama bunun biizmle alakası bar çünkü eşimde bende çok uzunuz eğer siz çok uzun değilseniz bunu bu kadar dert etmeyin