ZerenCeren 24 günlük kızım var gaz sancısı yaşıyoruz ilk kızımda yaşamadığım için ne yapmalıyım bilmiyorum önerileriniz var mı kızlar bacaklarını karnına dalan çekiyor
elifiii ZerenCeren gazını cıkartması için sırtını sıvazlayın, ufak pıt oıtlar yapın. kendi yemeklerinizi hep kimyon ile tüketin. bebegin bacaklarını karnına dogru itin hafifce. biogaia gibi probyotik kullanın doktora danısıp.
tbmn ZerenCeren Rezene çayı içebilirsiniz yemeklerinize kimyon atın kendinizi ve bebeği üşütmeyin yediklerinize dikkat edin mutlaka herşey az da olsa gaz yapıyor
zbd ZerenCeren bizde çok sıkıntı yaşadık doktor kontrolünde doktoru ile paylaştım bir damla verdi o rahatlattı
zbd ZerenCeren birde karnına sıcak havlu. Bunun için de e bebemten koraz çekirdekli kemer alabilirsin. Çok rahat edersin. Sırt falan ovalamak fayda vermiyor. Çok şiddetli ağlamaları oluyordu kızımın. Birde kolunuzun veya yumuşak bir yastığın üzerime yüzükoyun yatırın. Beyaz gürültü açıp dinletin.
ZerenCeren tbmn rezene yok şuan ama papatya çayı var olur mu acaba o dikkat ediyoeum ama işte napacağımı şaşırdım bu saat oldu uyumadı hala kucakta duruyor yattığında da sallanmak istiyor sallanmak durunca basıyor bağırtıyı axaba sallanmak rahatlatıyor mu
tbmn ZerenCeren Ritmik hareketler yapabilirsiniz sırtına sıcak bez koyabilirsiniz rezene ve anason çayı iyi geliyor. Papatyayı bilmiyorum