Zeynepnazinannesi Kızımı memeden kestim 5 gün oldu ama göğüsüm taş gibi acaba süt ne zaman geri gidecek sancı var ama dayanılmayacak kadar değil
Zekimurendebizigorecekmi Zeynepnazinannesi ya canım sağ bence memeni .. birden kesmen de iyi değil . Az az sağ sertliği gidene kadar zaten emmedikçe azalır biter sütün
Gulcan88 Zeynepnazinannesi el pompasiyla cok sertlesince sağ ama dayanamicak kadar olunca sag 1 2 gune kesilir benimde oyle oldu ama bebegim emmemisti gece sancidan uyanip sagdigimi bilirim
Oznurrmehmet Süt azaltıcı seyler tuket .sıskınlıgı alacak kadar cok az sağ gıtgıde azalır yanı oyle duydum bende bılmıyomm
Zeynepnazinannesi Oznurrmehmet Sağlıkçılar sağmamam gerektiğini söyledi o zaman süt tekrar salgılar anlamı yok dedi
Zeynepnazinannesi Zekimurendebizigorecekmi Elime fırsat geçmişken birden kesmem istedim kızım zorlanmadı ama bana zor oldu taş gibi oldu dokunamıyorum sıcak duş felan neler yaptım yok yaa
Oznurrmehmet Zeynepnazinannesi ama üstten cok az sagacaksın sıskınlık azcık gecene kadar gıtgıde süt uretımı azalacak ıhtıyac yok dıye . Yoksa mastıt olursun topak topak bırıkır kıtle halınde
Zekimurendebizigorecekmi Zeynepnazinannesi Canim bende memeyi bıraktırırken sütümü sağdım hep ama sadece sertliği azaltana kadar . Zaten gün içerisinde çok emmediği için bebeğin sütün ister istemez azalıyor . Sürekli sağmak sütü arttırır yoksa günde göğsünü rahatlatmak için 1 defa hadi 2 defa sapabilirsin bence