ikiKudurukAnnesi Kızlar eskiden de ara ara korktuğu zaman yapıyordu ama şu son zamanlar çok sık yapmaya başladı kendini sıkıp titriyor neden böyle yapıyor olabilir sizin bebişlerde de var mı böyle hareketler
Smryna ikiKudurukAnnesi var canim var olmaz mı hatta oyle bi yapıyordu ki nefesini kesiyordu ben bi atak kriz vs düşünüp cok korkmustum doktoru iletişime geçmeye çalıştığı için demişti derdini baska şekilde anlatamıyor simdi yavaş yavaş geçti bu sefer de sinirlenince elini isirma ve alt dişleri gösterme başladı titreme de var ama nefes kesme kalkti konuşup derdini anlatana kadar bu şekilde devam ediyormuş canim
Rules ikiKudurukAnnesi heyecan yapıyor canım bebişler heyecanını öyle gösterebiliyor daha refleksleri gelişmediği için 🤗 zamanla geçiyor
Smryna ikiKudurukAnnesi evet evet bende çok korkmuştum ondan ama tamamen kendini anlatma yontemiymis. Öyle yapınca hayır falan diyin dedi doktor ama benim kinde ise yaramadı. Şimdi anlayaniliyorum sinirlenince yaptığını epilepsi krizi ile sinirlenince yaptığı titreme farkli Siz de iyi gözlemleyin anlicaksiniz zaten. Ben öyle diye günlerce beynimi yemiştim. Alllah korusun
ikiKudurukAnnesi Smryna evet canım diyorum ya önceden de yapıyordu sinirlendiginde veya korktuğunuz son bir haftadır durduk yere de yapıyor da ondan tedirgin olmuştum
Smryna ikiKudurukAnnesi yeniden asi muayene falan olursa sende bir sor doktoruna canim içini rahatlat. Zamanla unutucak konuşmaya başlasınlarda insallah benimki evrim değiştiriyor asla bırakmıyor 😇