berceminanneciki 7 aylık kızım var ek gıdaya başladık. Her yemek sonrası su içirmeye çalışıyorum ama hep tiksiniyo. Limon yemiş gibi bi tepki veriyo. Bu sorunla karşılasan oldu mu? Nasıl aştınız?
sevimlienerji berceminanneciki alıştırma bardağı ile veriyorum maşallah günde 200 ml belki daha fazla içiyor deneyin belki faydası olur sizde de
Betulyesiltas berceminanneciki benim bebegimde icmek istemiyor ne biberon ne alistirma bardagi ikisinide kullanmak istemiyor
mrstucii06 berceminanneciki 5 aylik oğlum her mamadan sonra vermeye çalışıyorum ama içmiyor malesef ayni dediginiz gibi yuzunu eksitiyor uykuluyken ictiyse içer
usage berceminanneciki bizimki de içmiyordu. Alıştırma bardaklarıyla verdim olmadı, kaşıkla verdim azcik içiyordu. Çay bardağıyla denedim içiyor artık 🤷♀️
bsraaa19 berceminanneciki alıştırma bardağı biberon herseyi denedim icmiyor kızım yemek sonraları kaşıkla veriyorum iki uç kaşık içiyor sonrası malum fışkırtıyor. Doktor suyuna elma portakal mandalina kabuğu azıcık koy sever içer dedi ama denedim yok sadece dis kasıyoruz biberonla. Belki sizin bebeğinize faydası olur deneyin.
tuval berceminanneciki nasıl içirmeye çalışıyorsunuz bende hep denedim zorla içiyordu sonra nuby marka pipetli suluk aldım 1yaşında. Kullanabilir mi acaba dedim ama meğersem aylarca onu bekliyormuş yavrum çok şükür rahat rahat su içiyor
Defneninannesie tuval 11 ayligiz weebayn ve Philips aldım yine oioetle çekmiyor 😭kgsikla veriyorum içmiyor hiç bir şekilde.
tuval Defneninannesie 1-2 ay sonra içer 1 yaşından sonra içti oğlum siz sürekli teklif edin suluk hep göz önünde olsun
Pinars Ya kızımda alıştırma bardağıyla asla içmiyor. Çay bardağıyla içiyor ama o da yeterli gelmiyor bana sık sık veriyorum ama.