Sevo34 Deren_Hatun merhaba benim bebeğim 35. Hafta da doğdu şimdi 4 ay 19 günlük.çok sinirlil sürekli kucak istiyor uykuya zor geçiyor acaba atak mı yoksa huyumu böyle :( atak hesaplıyorsanız bakabilir misiniz çok var mı acaba bitmesine 😢
Deren_Hatun Pirensesannesi herkeste bir değil canım kızım 17 aylık sadece 4. Ay atağı zorlu geçti benim 😇
Begumcan Deren_Hatun bizimki de şu anda atakta ne zaman biter sizce? Doğması gereken tarih 12 aralık.
Miray-09 Deren_Hatun yani bu hiçtir daha kötüsü gelecek diyorsunuz🥴🥴🥴normal hali buysa atak vakti düşünemiyorum ama normalde hiç böyle değildi yaa😔
Ftm0112 Deren_Hatun Benim için de bakar mısınız? Bizim bitti mi acaba atağa gireli çok oldu bezdik vallahi ne uyku ne meme sabahlara kadar saat başı uyanık. 39 ş. Haftada doğdu 9 Ekim doğum tarihi.
Evlatkokusu34 Deren_Hatun yedi bittirdi beni kendi eli yetmiyor benim elli ağzına sokuyor tutarken Bi mız mız kabızlık ayrı yani nerelere gidem ben
Fulyaalinmina Deren_Hatun ay gerçekten mi şuan yaşadığımız ne acaba bu atak değilse atak döneminde yandık o halde 😂 bu kadar aglak bu kadar memnuniyet bir çocuk olamaz diyorim