BiAnne Kızlar oğlumun bezinde 3 dür pembe pembe lekeler görüyorum 4 aylık daha kum falan mı döküyor acaba çok fazla ağlıyor bide başına gelen var mı napıcağımı şaşırdım 🤦🏻♀️
Necla61 BiAnne ilk zamanlar olabiliyor onlar bizde de olmuştu çok korkmuştum doktor um endişelenme bol.bol emzir demisti
BiAnne Mom070 mama veriyorum sonrasında birazda su emziriyorum da aslında ama ilk oğlumda da taş vardı aslında
BiAnne Ruyam_35 ne kadar bol verebilirim ki 4 aylık bile değil daha yani veriyorum ama çok fazla değil
BiAnne makarnadelisi açıkcası evet evimiz sıcak oluyor bi de beşikte uyuyor ekstra sıcak anlayacağınız
Baal BiAnne canım oğlumdada olmuştu turuncumsu bir renk susuzluktan oluyor demişti doktorumuz,bazrn bez çok bekleyincede içindeki maddeyle bez etkileşime girip o da renk bırakabiliyor demişti
makarnadelisi BiAnne o zaman sıvı kaybetmiş olabilri ishal varsa o bile sıvı kaybı bol bol emzirin annesi su takviyesi yapın hep teklif ediin. İnce giydirin gerekirse akşma yatarken odasındaki peteği tamamen kapatın ben kapatıyorum odasındaki peteğini