Zezeyimm Merhaba bebeğim 2 Aylık ilk ay bebeğime emzik vermedim şimdi emziğe alıştırdım ama emziksiz durmuyor sanki sakız gibi çiğniyor öyle kuvvetli emiyor ki hayret ediyorum zarar verir diye de korkuyorum ne yapmalıyım ne kadar emmesi gerekiyor
ArdenTugce Zezeyimm emme refleksi çok güçlüdür ya da doymuyor olabilir doyduğundan eminseniz refleksi kuvvetlidir bende sadece uykuya geçişlerde gece veriyorum
Alp-kagan20 Zezeyimm aynisi canim venim oglumda oyle 3 ay 11 gunluk olduk simdide ayni dr ver emmesi guclensin cenesi kuvvetlensin korkma dedi ac zannediyorum dedim yokk acliktan degil emzigi seviyordur dedi bazen hatta uykuya dalarken hic istemiyor bazende deli gibi çekiyor emziyo
Tugcecivan Zezeyimm bende emzige alistiayim diye bakıyorum nasıl alistrdin ya Allah aşkına hangi emziği kullaniyon vala benimkide iki ay 12 günlük
Zezeyimm Tugcecivan kullandığım emzik bibs emziği başta kusuyor gibi yapıyordu almıyordu ama yavaş yavaş alıştı şimdi onsuz durmuyor ben memnunum çoğu kişide bu markayı kullanıyor tavsiye ederim
Alp-kagan20 Tugcecivan avent veya damakli emzik alabilirsiniz once istemez ama siz tutunca emmeye devam eder belli zaman sonrada alisir
Tugcecivan Alp-kagan20 Chicconun damaklı emzigini aldım en son işte ona alstrmaya çalışıyorum yuvarlak falan denedim hep artk bunada alsmassa ugrasmycm eve gelen 10.emzik bu 😂 elimle arkasından ittiriyorum emziği yinede çıkarmak için uğraşıyor ağzından
Alp-kagan20 Tugcecivan alisir sabredin emiyorsa daha kolay alisir anne gogsu yumusakliginda emzik kullanin sadece
Tugcecivan Alp-kagan20 inşallah alışır evet kauçuk uclumu ne diyorlar ondan silikon değil yani yumuşak bu aldığım chicconunki damaklı bide bakalım bu son artık bilmiyom ne kadar zamanda alışır acaba sizinki ne kadar zamanda alsti nasıl yol izlemeliyim alstrmak için
Alp-kagan20 Tugcecivan biz premature dogduk kuvez de yatti bebegim cikinca eve geldigimizde verdim hemen orda emzirmeme izin vermediler sut pek de olmadi emzirdim ama doyurmadigi icin de kilo kaybina baslamisti surekli mama verdim biberinla birlikte alisti eve gelir gelmez vermistim ben 2. Bebegim cok faydasini gordum emzigin o yuzden verdim hemen