AzeriG canim benim oğlum 9 ay 8 günlük.7.ayla 8. Ay arasında hıc kilo almamıştı ve gece sürekli emiyordu uyumuyordu gece hep emdiği içinde ek gıdaya ağırlık veremiyordum 6.aydan sonra anne sütü yeterli gelmiyormuş doktor böyle anlatınca emzirmeyi olabildiğince düzene soktum.alerjimiz olduğu için herşeyi 3 gün kuralına gore deneyerek verdim bu yazıdayım şeylerin hepsini birden vermedim deneye deneye ayına uygun verdim.sabahlari lor peynir tuzsuz zeytin salatalık tahin pekmez ceviz muz avakado fırında patates pankek (dönüşümlü yapıyorum) çorba olarak mercimek patates havuç et ya da et suyu yapıyorum.tavuklu çorba tavuk haşlayıp içine patates havuç sarımsak maydonoz şehriye katip yapıyorum.yemek olarak karnı bahar havuç bulgur et ya da et suyu.kabak patates havuç bulgur et ya da et suyu.bal kabagi patates enginar kereviz pırasa vs bi kaç sebzeyi karıştırıp içine muhakkak bulgur yada karabuğday et ya da et suyu katıyorum.elma armut püresi yapıp içine bi süre irmik kattım ama o saglikli değil onun yerine yulaf ezmesi olabilir.bu şekilde 1 ayda 1 kilo aldı oğlum farkı kapattı inşallah anlatabilmisimdir biraz karışık yazdım ve yanlış yaptığım şeyler olabilir yanlış yönlendirmek istemem sen yine herşeyi araştırıp yap canım sormak istersen yine sorabilirsin.