Eminenurturk Kızlar bugün bebeğim yataktan düştü ama herhangi bir anormal durum olmadı doktora da götürmedim sizce bişey olurmu başına gelen varmı yani
Deren_Hatun Eminenurturk ilk 1 saat kusma gözlerde kayma uyku hali olursa acil hastaneye götürülmesi gerek. Eğer bunlar yoksa hastaneye götürmediyseniz., Sonraki 24 saat gözaltında tutmalısınız.
Burcin_17 😞benimde basima geldi cok korktum koltuktan düştü alni kizardi gozlemledm uzun sure uyutmadm böyle durumlarda fiskirir tarzda kusarsa ve surekli uyursa gidilmeli diye biliyrm ama en onemlisi gozlemlemek cok gecmis olsun kac aylik bebis
Eminenurturk Burcin_17 5 aylık bebeğim sürekli dönüyor sürünüyor benimde dalgınlığıma geldi sadece 2 dk tek bıraktım tam odaya adımımı atar atmaz küt diye yerde hiç kusma falan olmadi gözlemledim Bsiey de yoktu şükür
Eminenurturk Deren_Hatun kusma falan olmadi gözlemlememe göre de her zmanki gibiydi inş bişey olmamıştır
ugursuzsafiye Eminenurturk 2 saatte bir uyandir bak tepki vermesi onemli Kusma goz kaymasi fazla uyku hali felan normalde yapmadigi seyleri yapmasi veya yapmamasi kizariklik felan 72 saat kontrol et canim 50 cm den sonrasi yuksek diye geciyor bebekler icin gecmis olsun🌼💜
ugursuzsafiye Eminenurturk valla benim yavrum dusunce goturmedim acili arayip bilgi almistim balim bunlari demislerdi 🙈
Eminenurturk ugursuzsafiye Tamam Canım bende herhangi bi durum görmedim götürmedim ama çok korktum bilginiz için teşekürler ❣