antropologanne Trendyolda şu an için indirimde görünüyor. Alıp kullanan memnun kalan varmı? Bir yan etkisi vs oldumu ?
Tuba antropologanne ben oğlumda kullandım. Tamamen bitkisel olduğu için gönül rahatlığı ile verebilirsiniz, hiç bi yan etki ile karşılaşmadım
iamthed Bana bir arkadaşım yurtdışından getirmişti. Harika bir ürün. En güzel yanı da tamamen doğal içerikli olması
antropologanne iamthed Gercekten agrisini aliyormu ? Özellikle gece rahat uyumasina yardimci oluyormu ?
iamthed antropologanne Yani biz dişten o kadar çok çekmedik ama zaman zaman çok huysuzluğu oluyordu diş yüzünden. Ne zaman versem yarım saat içinde çok sakinleşti. Geceleri de rahat uyudu
antropologanne Woody Ay gece bir iki saat kesintisiz uyusun onada razıyım. Evet bende ona pek güvenemedim, instagram üzerinden yazdım umarım geri dönüş yaparlar. Çok teşekkür ediyorum size de 🍀
OzgeOzkan Woody nasıl kullandınız acaba ? Kaç adet kaç kez verilebilir ? Gece yatmadan kaç tane verdiniz
Woody antropologanne rica ederim. Burda bir post vardı. Bir anne Almanyadan getirmiş, fazlalrını satıyordu. Bende de yedekte 2 kutu var. Almanya faturası falan duruyor Yeteceğini bilsem gönderirdim size. Ancak emin olamıyorum 🙄diş dönemi perişanlık
antropologanne Woody Sağolun çok ince düşünmüşsünüz. Ama dediğiniz gibi tam bir kaos. Atak falan bunun yanında hiçbirşey sanki🙄 Bende tesadüf bu ürünü gördüm, oradaki yorumları hep olumluydu ama yinede sahte de çok yorum atan olabiliyor, emin olamamıştım.
Rbaglr11 Merhaba bende aldım henüz denemedim ben trend yoldan değil güvenilir bir yerden aldım ama korkuyorum siz araştırdınız mi güvenli mj
antropologanne Rbaglr11 Yakın arkadaşım kullanıp memnun kaldıĝını söyledi. Bende o vesileyle araştırmaya başladım. Sadece iki yorum gözüme çarptı. Fazla kullanıldığında karaciğerde birikme yapıyormuş. Vede bebekler bi nevi baĝımlısı olup hep arıyolarmış. Daha detaylı bakamadım, kızım uyandı. Kendi doktorumada soracaĝım. Siz nerden aldiniz acaba ?
Akcabeytas Osanit kullanıyorduk şuan tetagil kullanıyoruz aynı işlevi görüyor osanit bana gereksiz pahalı geliyor
aylakmadam Almanyadan geldi bana kutusu 45 tl fln orda. 4 kutu aldim. Daha once 140a gitti gidiyordan 1 kutu almistim memnun kaldim cocuk kendine geliyor tavsiye ederim
aylakmadam antropologanne kalkiyor malesef. antropologanne o durum hala devam aglamak degildi ınk mınk diyor. Bir saga bir sola ceviriyorum su weriyorum mama veriyorum.