Alya88 Merhaba arkadaslar alerjik bebek anneleri soruma yanıt verirseniz sevinirim sizinde bebekleriniz bu şekilde mi döküntü yasamisti
Fato55 Alya88 öncelikle geçmiş olsun kuzum inşaAllah değildir ben de alerjen bir bebek annesiyim çıkıp batıyorsa demişti doktor bize sizin de öyle mi oluyor
MoRella Alya88 Benim bebeğimde de arada böyle şeyler çıkıyor alerjik mi değil mi çözemiyorum ben de🤷♀️
Alya88 Gunesay ben de anlamadım bugün yumurtanın 2, gün tadimini yaptık böyle oldu isilik mi alerji mi anlamadık doktor 3 gün bekleyin sonra tekrar denersiniz dedi
MoRella Fato55 Çıkıp batıyorsa derken? Bende bebeğimden alerjiden şüpheleniyorum ama emin de olamıyorum. O yüzden sordum ne demek istediğinizi🤗
Alya88 MoRella vallahi aynen bizde öyle çözemedik sıcak mı oluyor alerji mi yumurta ilk gün verdim bir şey olmadı bugün böyle oldu ama bazen ara ara çıkıp kayboluyordu ek gıdaya geçince iyice karıştı isler
Elif_erva_ Fato55 benim kızımda da bazen ağız kenarlarında oluyor ama 5-10 dakika sonra ya da 1 saatte yok oluyor. Yok olunca mı alerji oluyor?
Fato55 Benim kız huzursuz uyuyamıyordu dediğiniz gibi Benekler çıktı vücudunda hiç belli olmuyordu yüzünde karşında bacaklarda göbek çevresi hatta Bi doktor uyuz dedi çok üzüldüm alerjiymiş meger