Tubi7 Emzirme döneminde korona olan anneler bu süreci nasıl atlattınız? Belirtilerim var test verdim sonucu bekliyoruz.. umarım negatif çıkar.
Betull95 Tubi7 bebeğim 40 günlüktü olduğumda emzirdiğim için ilaç vermediler tam tersi sık sık emzirdim süt korur derler çok şükür bebeğim hastalanmadı atlattık. Geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucunuz
Karaninannes Tubi7 çift kat maske ile emzirdim herşeyiyle ilgilendim çok şükür bebeğime bulaşmadan atlattım. Evde 4 kişi koronaydik ama bebeğime bulaşmadi. Bu arada bende ilaç kullanmadım kullansaydim emziremicektim . İlaç yerine bol vitamin su ve beslenme 👌
Duru33 Koallam42 niye kestn cnm bndd oldm ama emzir dediler ilaç verilmedi banada ama hala belirtileri var sende basldı pazartesi günü karantinam bitti bnmde ama belirtikeri var hala etkisi hemen geçmşyormş dediler
Duru33 Betull95 bnde oldm cnm geçen pazartesi bitti karantina ama belirtilerim geçmedi hala ağrı oluyor sende nasldı belirtin neydi geçtimi
Duru33 Karaninannes cnm bnde oldm geçen pazartesi bitti karantinamz ama belirtilerim bitmedi ağrı oluyor yine sende durumlar nasl belirtilern neydi geçtimi?
ebru2811 İlaç kullanmadım emzirdim ilk günler sütümde azalma oldu sonra eskisi gibi oldu benim oğluma geçti malesef çift maske ile emzirdim ellerimi sık sık yıkadım ama yinede geçti mutasyonlu bizimki bide ben negatife döndüm ama oğlum dönmedi daha
ebru2811 Duru33 test yaptırdığımızda direk mutasyonlu dediler bize ve 10 günde bile negatife dönmüyor
Koallam42 Duru33 benim 4 ay olacak ben o ara kesmeye niyetlenmiştim zaten kovid olunca da ilac ictim Cok kötüydum oyle kestim giti
Betull95 Duru33 geçmiş olsun benim ağrım yoktu hafif atlatmıştım biraz haksizlik tat koku kaybı vardı 5 ay oldu atlatalı ara sıra tat koku kaybım oluyor özellikle sabahları ve baş ağrım oluyor
Tubi7 Normal grip gibi eklem ağrısı burun tıkanıklığı sonra akması gibi şeyler yaşadım, ama Bugün yemek yerken hiç tat alamadığımı fark ettim. sonra da hiç koku alamadığımı fark edince test yaptırmaya gittim.
Gunesbebek Tubi7 birebir aynı belirtilerle( ne eksik ne fazla) kasım ayında pozitiftim maalesef geçmiş olsun🙄🙄
Kahvedelisi Tubi7 emzirmeye devam edeceğimi belirttim doktora ilaç vermedi, cift maske , bol bol temizlik, evi cok iyi havalandırın ve içebildiğiniz kadar su için, beslenme kalitenizi arttırın bana dedikleri bunlardı cok şükür atlattık
Sinem6378 Tubi7 ben emzirmeye devam ettim anne sütündeki antikor bebeği koruduğu için bir sıkıntı yaşamadım bebeğime eldiven ve çift katlı maskeyle dokundum o yanındayken hiç maskemi açmadım
Bulutyumurta Tubi7 bizde gecirdik ilac kullanmadım bol bol emzirdim bide sürekli kekik yedik kekik cayı içtim herseye kekik attım çok şükür hafif atlattık
Tubi7 Sonucum negatif çıktı ama şikayetlerim devam etti, çevremizdeki doktor arkadaşlarımız testlerde negatif oranı arttı klinik muayene önemli vs dediler. Muayenede oldum ama ağır grip geçirdiğim söylendi ilaçlar vs öyle geçti gitti şu an şükür iyiyiz 🥰