NurrC sutlukahve07 yenidoğan itibariyle aparatları ile birlikte kullanılıyor. Ben 3 aylıkken başlamıştım fakat hızla kilo aldığı için 2 ay gibi bir süre kullanabildim
UraSsmom sutlukahve07 Ben 2 aylıkken aldım çift yönlü kullanırım umuduyla ama oğlum 10 aylık 1 kere dışarda 1 2 kere de evde kullanabilir sevmedi hiç. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim oda sevmezse satıcam 😐
NurrC sutlukahve07 yok artık normal şekilde kullanılabilir. Yalnız çift yönlü tercih etmeyin. Baş kısmı biçimsiz bir şekilde oluyor öne baktığında. Size baksın o şekilde kullanın
sutlukahve07 NurrC tamam canım teşekkürler bu gün biraz denedik kendime doğru koydum başını aparatı yok o yüzden korktum biraz.
sutlukahve07 UrasEgeninAnnesi İnternete baktım 3 aylıkken başlayın diyor birde bizim yenidoğan aparatımız yok ondan endişelendim ben
UrasEgeninAnnesi Canan27 slinge 1 aylık ya vardı ya yoktu kullanmaya başladım çok rahat oldu benim için.
UraSsmom sutlukahve07 Aparatı var mı cnm yenidoğan için. 3 aylık ve 7 kiloya ulaşıncaya kadar aparatla kullanabilirsin, sevdiyse ne güzel