Elaalya ikizminikler çocuğum 1 yaşında şuan. Okuduklarıma şok oldum. Ben bunları niye bilmiyorum diyordum ki sizin yorumunuzu okudum. Tabi ki de aç olan çocuk durur mu huysuzlanır 😁😁😁
Mclk Arkadaşlar ben yaptım siz yapmayın😂 benim oğlum göğsümde 1 dakika bile zor duruyordu ben de mamaya başlamamak için doyduğuna kendimi ikna etmeye çalıyordum
1minnakannesi Momandminnos ben bugün gittim 600 gram almış 1 ayda az almış mamada yemiyor istemiyor ne yapacağımı bilemedim 🙄
BirAnneBirBebekkkKk 1minnakannesi benimkide aylık 200 gr aliyor mama da icmiyot ac mi kaliyor diye üzülüyorum
1minnakannesi BirAnneBirBebekkkKk bende öyle üzüldüm aç yatırıyorum kızımı diye mamada vermeye çalışıyorum ağlıyor istemiyor kendi göğsümü verdiğimde alıyor hemen. 3 çeşit mama değiştirdik yinede almıyor mama istemiyor
BirAnneBirBebekkkKk 1minnakannesi ayni durumdayim bende napacagim bilmiykrum doktor butun mamalari dene diyor sut arttirici cay var öneriyorlar onu aldim bakalim nolur
BirAnneBirBebekkkKk 1minnakannesi tabiki instadan takibe alin kendisini dilruba hanim burdada gecti konusu