Momgirl Merhaba arkadaşlar devletten alınan çocuk parası en geç ne zamana kadar başvuruluyor kızım 5 aylık oldu ben kendiliğinden yatıyor sanıyordum bizim başvurmamız gerekiyormuş aile bakanlığına ne yapmam lazım lanet 170 de açmıyor teli 45 dk dır arıyorum
Sb123sb Momgirl ben aradım konuştum bana yaşadığınız yerdeki aile bakanlığına gidip sizin ve çocuğun kimliği ile başvuru yapabilirsiniz dediler
Balkiz Momgirl doğum belgesiyle kaymakamliga basvuruyosn 5 yıl içinde sanırım alabiliyodun esin yada sen ikinizden biri gidebilir
Mernana Momgirl başvuru yapıncada değişen birşey olmuyor canım. kızım 2,5 aylık oldu daha yatacak. Heralde kızım koşmaya başlayınca anca yatar 😕
[silindi] Mernana Neden yatmadı bende 22 Aralık’ta doğum yaptım 1 Mart’ta yatar demişler .2 gün önce çektim parayı.
BirDuaMeselesi [silindi] merhaba bende 31 aralıkta başvuru yaptım ama henüz yatmadı ödeme aşamasında diyor 🤷♀️
Mernana [silindi] yaaa ne güzel. Bana da 40 gün dediler sözde. Cimere şikayette bulundum bu konuda ama ne sebeple hala yatmadığını kesinlikle bilmiyorum 🤷🏽♀️
Ebrua3- Momgirl 2 yaşına kadar başvuru yapıp alabiliyorsunuz diye biliyorum çünkü oğlum 2 yaşında daha geçenlerde aldım bende o parayı😂
Minikkuzum1999 Momgirl biz kızım yeni doğdun da 8 ocakta başvurduk 28 Şubat da teslim aldık parayı canım başvurmanız gerekir
Gamzeeeeee Momgirl 5 sene müddeti var canım kimlikle başvuruyorsun daha sonra e devletten takip edebilirsin