Sifremiunuttumben Çarşamba eşimle birlikte avmye gidicez. Kızıma yeni ayakkabı alcaz kaç kere kendim aldım sürekli değiştirmek zorunda kaldık uyduramadık ayağına. Bide oğlum oluyor ona alışveriş yapmamız lazım. Bilgisi olan varmı
Gamze1341 Sifremiunuttumben 20 yaş altı çocuklarla 14.00 ile 18.00 kadar gezebiliyorsun canım bilgin olsun
Deletedmom5284 Yasaklar varken de götürüyorum ben mecburi market için, bebek arabasına yağmurluk takın mutlaka maske görevi görüyor, açık götürmeyin
MutluYaprak Sifremiunuttumben ben kaç kere girdim kimse bişey demedi uşak da ama bazı iller almıyordu
Sifremiunuttumben MutluYaprak Bende yarın arayıp sorayım en iyisi. Ayakkabı sorunundan bezdim. Ya yürüyemiyor ya bol geliyor ya dar ya hantal bıktım gerçekten böyle
eymeninannesi3 Sifremiunuttumben hayat eve sığar uygulamasını indir cnm çocuğum için yazıyor orda tcsini yazıp alabilirsin
Deletedmom5284 Sifremiunuttumben 4 yaş altı kullanmasın diyorlar ciğerleri için zararlıymış öyle duydum bilmiyorum benim bebem küçük 😊😊
MutluYaprak Sifremiunuttumben aileden bir kişinin vermesi yetiyor diye biliyorum olmazsa hayat eve sığar uygulamasına girip oradan alabilirsiniz
Mom089 Sifremiunuttumben e devletten hes kodu sorgulama kısmından kendin için yada çocuğum için gibi 2 kısım var Ordan alınıyor İkinizinkini de uygulamadan gösterirseniz beklemeden geçiş yapabilirsiniz
Mom089 Sifremiunuttumben ben kendi bebeğim ile ve komşumun 7 yaşında kızı ile gittim 3 gün önce Bebeğim den istemediler bu defa ama küçük çocuk için istiyorlar Yani bizde öyle oldu başka yerlerde sistem nasıl bilmiyorum
Sifremiunuttumben Deletedmom5284 normalde kullanmıyoruz. Sadece kalabalık ya da yoğun yere gidersek kısa süreli takıyor ☺️
Deletedmom5284 Sifremiunuttumben iyi yapıyorsun canım benim ki büyük olsa bende takardım saatlerce durmuyo sonuçta