Zynpsare 1 yaşında kızım var yemiyor uyumuyor aç aç dolanıyor sürekli emmek istiyor benim sütüm yetmiyor zaten kilosu az mama da içmiyor kafayı yemek üzereyim
Aysuduha Zynpsare al benden de o kadar erıyıp gttı çocuk yemek yedirmeye çalışrm ağlar mama ıcmez ne yapmaya çalışsam ağlar uyutsam 5 dakka da kalkar ayakta sallarım saatlerce ıstah şurupları aldım bana msn demedı 😫
Merve_Kumsal90 Zynpsare süt emzirdikçe artar. Madem yemiyor bol bol emzirin. Atak dönemi olabilir, ya da diş çıkarıyordu. Sabırlı olun
Bryumakmutluluk Zynpsare sakin ol biraz canım seni çok iyi anlıyorum ama bu stresli hallerin bebeğine yansıyor o yüzden de seninle inatlaşıyor olabilir biraz zaman tanı bi sakinleşin ikinizde öyle mutlu olduğu zamanlar da deme
Sevdeem Zynpsare tüm kiloyla ilgili konularda varım galiba benim kızım da bir yaşında kilosu az acaba emdiği için mi yemiyor deyip sütten kesmeyi bile düşündüm yani sütüm de onu doyuracak kadar yok 😞
Zynpsare Sevdeem benim sütümle de doğmasına imkan yok ama en azından ordan biraz içine bir şeyler giriyor diye kendimi avutuyorum
Zelisblt Zynpsare kontrol et canım arka dişler baya acıtıyor o yzdn yemek istemiyordur. Kızımda öyle şuan