ilaydanurhvt Kızlar kızım 41 günlük araba kullanırken ana kucağına koyuyorum ama rahat olmuyor. Oto koltuğu almak istiyorum puset şeklinde ama karsrsızım🤔 acaba araba sarsılıncs düşer mi ? Yada kızımın omurgasında bi problem yaratır mı ? Acemi anneye bi yardım 😆😆
Yeliz ilaydanurhvt puaetler bebeklerin omurgalarına zarar vermeyecek şekilde üretilmiştik. Biz concord neo kullanıyoruz bebek arabamamızda aynı çok çok güvenli ve çok rahat tavsiye ederim.
DerenGrkemYetiker ilaydanurhvt canım her şeyi anladım da devrilmesi ne demek oto koltuğunun? Zaten ya emniyet kemeriyle ya da isofix ve top tether ile bağlayacaksın arabaya. Araba 120 km hızla giderken 10 takla atsa bile kıpırdamaz yerinden koltuk.
OlgaArslan ilaydanurhvt hattrick baby bebek arabası aldık onun pusetini araba koltuğu olarak kullanabiliyoruz yasal olarak izni var. Bazıları yasal değil onlardan almayın iyi araştırın. Ayrıca bebeğe özel üretildikleri için merak etmeyin hiç bişey yapmaz
Asli26 ilaydanurhvt joie nin oto koltuğu isofixli 1200 tl canım şiddetle tavsiye ederim bugün 50 günlük bebeğim ve çok rahat güvenilir bir şekilde onu kullanıyoruz internetten bakabilirsin 0-36 kg bizimki
ilaydanurhvt Yeliz ne kadara aldınız canım ? Ve arabada kullanıyor musunz. Devrilme gibi bi durum oluyor mu? Haa bide bebeğiniz ne kadardan beri kullanıyor ☺️☺️
Yeliz ilaydanurhvt bebek arabası ile hepsi birlikte 2000 tlye aldık. Ayrıca isofix bazasıda aldık. Doğduğu gün hastaneden bile onunla çıktık. İsofix bazasıda olduğu için devrilme imkansız isofixsiz almanı tavsiye etmem.
ilaydanurhvt [bilinmeyen] ya aslında bnde tam olarak bilmiyorum. Kzıımla Araba kullanmak zor oluyor ana kucağının içinde iki büklüm oluyor bnde puset tarzı oto koltuğu almak istiyorum Devrilmesinden falan korkuyorum
ilaydanurhvt OlgaArslan emniyet kemeriyle mi sabitliyorsunuz puseti canim ? Bide bebeğinizi ne zmandan beri içinde taşoyorsunuz? Bnim kızım 41 gğnlük acaba koyabilir miyim bi sorun olurmu diye düşünüyorum 🤔
OlgaArslan ilaydanurhvt evet emniyet kemeriyle sabitliyosun ve koltuk ters takılıyo. Bizde ilk 40 günlükken hastaneye giderken koymuştuk
ilaydanurhvt Asli26 benimde kızım 41 günlük omurgasına zarar vermeyecek biley arıyorum ☺️ Sizinkide küçükmüş maşallah. Tavsiyenizi göz önünde bulunduracaö teşekkür ederim 🙏🏻