Gnazli Kızım 6 ay 10 günlük. Yaklaşık 3 haftadır tadım yapıyoruz. Verebileceğim herşeyi 3 gün kuralına göre denedim. Çok şükür bi sorun cikmadi. Kızım hem anne sutu hem devam sütü alıyor aynı zamanda.ben bir gün sabahtan sebze bir gun meyve aksam üstü de yoğurt veriyorum. Benim sorum gün içinde sebze meyve ve yoğurdu siz nasıl veriyorsunuz? Malum meyveden sonra sebze biraz zor gidiyor
cerenduran Gnazli sabah 8 de uyanıyor anne sütü alıyor uyuyor. 10 da kahvaltı ediyor. 2 de sebze yiyor. 4 te yoğurt yiyor. 6 da meyve yiyor. gece uyusun diye herhangi bir yükleme yapmıyorum. 9 da gece uykusuna yatıyor. 8 aylık.
Deletedmom115 Gnazli Ben 6. Ayda sadece bir öğün verirdim 7. Aya kadar 7. Ayda sonra kahvaltı ekledim sadece şimdi 9 Aylık 3 öğün yiyor. Size tavsiyem daha yeni başlamışsınız öğünleri arttırmayın. Öğlen çorba akşam yoğurt yeterli olur.
Deletedmom115 Gnazli Hayır her gün vermiyordum bir gün patates püresi yada kabak bir gün ikisini karıştırıp verirdim yoğurt verdiysem akşama doğru da meyve verirdim hafif olsun diye