Dygudfne Merhaba kızlar kızım için bebelac gold kullanıyorum fakat bu son 2 ayda aldığımız mamalarda paketi açık çıkıyoruz sizinde başınıza geldi mi acaba. Açık çıktığı için direk çöpe atıyorum mecbur ama böyle çıkması kötü oluyor
Minikpandailay Dygudfne Bende Bebelac Gold kullanıyorum ama böyle bisile karşılaşmadım nasi açık cikiyo paket mi açılmış yoksa üretim hatası kapatmamislarmi güzelce. Böle bişi gelseydi basima iade ederdim…
Dygudfne Linamommg bi ara nerde bulursam ordan aldım nerden aldığımı bilmiyorum o yüzden iade edemedim malesef
Dygudfne Minikpandailay üretim hatası büyük ihtimal kenarından açıklık var. Bi ara mama bulunmuyor diye nerde bulursam aldım nerden aldığımı bilmediğim için iade edemedim
Minikpandailay Dygudfne Bebelac la iletişime geçin böyle bisiyle bidaha karşılaşırsanız. Foto çekin gönderin e postayla
Dygudfne Minikpandailay iletişime geçtim whatsap üzerinden aldığınız yere iade edin dediler sadece o kadar olan oldu artık napalım. Teşekkür ederim 🙏
Almisella Dygudfne ben de karşılaşmıştım aynı durumla. Haftasonu sokağa çıkma yasağı olduğu bir gün paketi açtığımdan iade de edemedim satıcı üzerinden gün geçtiği için iade kabul etmeyebilir diye. Ziyan olmuştu benim de. Artık alır almaz içine açıp bakıyorum bu nedenle
Dygudfne Almisella bende artık öyle yapacağım aldığım gibi paketi kontrol edicem. Zaten zorla mama buluyoruz şuan bide böyle olması