Ipeks_mom gündüz hiç uyumuyorsa, gece yorgunlukfsn dolayı uykuya geçemiyordur. Çok yorulan bebek zor uyutmus. Benim oglan 3.5 aylık. 1.5 aydan beridir gündüz 3 uyku artı akşam şekerlemesi yapar, akşamda 8-8.30 arası uyur. Gece de 2 kere bazen 3 beslenmeye kalkıp uyur. Bu aydaki bebeklerin gündüz uyanık kalma süresi maksimum 1.5 saat. Ha her bebek aynı değil belki Sizinkine 2 uyku yetiyordur oda olabilir ama ise gündüz uyku saatlerini düzenlemeyle başlayın benxe. Şuan benimki destekli uyuyor hatta gündüz uykuları aslında yarım saat ama ben kucağımda uyuyarak en az 1 saate tamamlatiyorum. Bu yaptığımda doğru değil ama en azından uykusunu alsın kafasindayim. Bu aylarda düzen beklemeyin diyorlar zaten ama yinede siz uyutmaya çalışın gündüzleri. İlk bizimde gündüz uykularımız yoktu. Sonra bebeğimde ki sinyalleri gozlemledim ve ona göre uyku saatlerini belirledim. Gündüz çok agladiginda, ben gazı var zannediyordum aç zannettiyordim ama uykusu olacağını hiç düşünmedim mesela. Sonra sonra anlamaya başladım.