cicekannesiii merhaba kizlar kafayi yememe az kaldi doyuruyorum agliyor gazini cikartiyorum banyo yaptiriyorum uyumuyor masaj hersey tam yatti diyorum gene uyaniyor sancisi var yapmadigim sey kalmadi surekli ıkinip kizariyor ne yapicam bilmiyorum bu arada bebegim 1.5 aylik😑
Agg0207 cicekannesiii gaz damlasi kullaniyor musunuz ??eger emziriyorsan gaz yapan hicirbey tuketme sut urunleri bakliyatlar …canim karnina bebegin sicak havlu yada kiraz cekirdegi kemeri koyablirsn ayaklarini kalin giydir surekli hala cok siddetli gazi varsa alerjik gaz mi yoksa normal gaz mi oldugunu ayirt etmeye calis doktoruna danisarak . Kizimda asiri gazliydi bu kez de kucaga alisiyor cocuk oda cok kotu 1 bucuk sene kucakta tasidim kizimi ahh ne zor donemler ama hersey gececek zamanla emin olki gaz sancisi tuttugunda sakin kalmaya bak stresini bile hissediyor bebekler annenin 😕
Rumeysadgl cicekannesiii canım elinden gelen herseyı yapıyorsan baska yapacak bırsey yok sabırla 3 aylık olmasını bekle allah yardımcın olsun cok zor bırsey bende yasadm oğlum 3 bucuk aylık oldu bıraz gectı sayılır cok sukur yoksa kafayı yıyecektm
Bayezidin_annesi Miraycicek bizde 23 gunluguZ çok gazimiz var herşeyi deniyorum ama olmuyor ilk defa bu gece sabaha kadar uyutmadı beni siz hangi damlayı kullaniyosunuz
Miraycicek cicekannesiii bizimde akşam belli bir saatte başlıyor emzirme gaz derken geceyi buluyor sanki çocuğu kesiyoruz evde 😔😔😔
cicekannesiii Miraycicek sorma canim uyku denen seyin adini unuttum o bnden daha inatci sifir uyku ile duruyor😑
Morfrenk 5.aydan sesleniyorum biraz biraz hafifledi, bitti diyemem 15 gundur Bi rahatlama yaşadık ama kucağa alıştı, ağlamaya çok meyilli o yüzden hala zor bir bebek ☺️
cicekannesiii Morfrenk ne guzel sizin biraz rahatlamissinizdir bizede doktor 3.aydan sonra gecer dedi bekliyourum tek basima lavaboya bile gidemiyorum gercekten cok zor😑
cicekannesiii Agg0207 ev gaz damlalari ile doldu onada kndimede rezene kimyon veriyorum az birsey masaj yapiyorum banamisin demiyor tek basimayim bide esim evde canli ders anca adam ona firsat buluyor bi an once gecsin istiyorum 😯😏😊
cicekannesiii Ftm_knz kullaniyoruz canim ona bi iki cay kasigi rezene kimyonda veriyorum ama etki etmiyor dogdugundan beri gazli bebek malesef
Aleynur 2 ay 8 günlük olduk hala aynı sıkıntıları yaşıyoruz ne gece ne gündüz belli değil sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor gaz birikiyor birde bunlara ek kaka yapamıyor çok zor bir süreç 😔
cicekannesiii Aleynur evet canim bnmde zor yapiyor kaka idrarda gunde 6 7 kez degistiyorum ama kakada da malesef zorlaniyoruz😏
Semadoga cicekannesiii Aleynur anlattıklarınızın aynısı bizde yaşıyoruz. Henüz bebeğim 1.5 aylık mahvetti bizi. Sürekli ağlıyor emmek istiyor emdikçe kusuyor. 🥺
cicekannesiii Bayezidin_annesi cnm doktor bana zinco ve metsil verdi ek olarak rezene ve kimyon veriyorum az cay kasigi
Ftm_knz cicekannesiii hepsini bi arada vermen pek doğru değil yediklerini dikkat et benim kide kolikti çok şükür 3. Ayına girdi ve nerdeyse bitti. Ama tabi benimkinin süt ve süt ürünleri alerjisi vardı
Ftm_knz cicekannesiii birde mommys bils gaz damlasını dene derim hem bitkisel biz onla rahatladık. Cok etkili hem .
Bayezidin_annesi cicekannesiii ben nurse harveys kullanıyorum dr metsil yazdı dün gece onu verdim hiç uyumadı bebeğim bütün gece mizirdana mizirdana uyudu 3ten sabah 12 e kadar zorla ben kendim içiyorum bitki çayını daha hic çocuğa vermedim direk hipp anne çayına ekstra kimyon atıyorum ogutulmemis
Miraycicek Bayezidin_annesi bizde o metsili bir kere verdik çocuk daha kötü oldu kullanmadım lactocol kullanıyoruz şimdi bitkisel damla daha iyi gibi
cicekannesiii Rumeysadgl vala elimden geleni yapiyorum yavrumada kiyamiyorum oyle gorunce doktorda dedi 3.aydan sonra gecer diye beklicem sabirla
Quinmom cicekannesiii 3 ay neler yaşadım allahım ben bilirim sabahlara kadar ağladı uyutmadı uyumadı sabahda huysuzdu bittim bu 3 ay ama şimdi 4 ay doldu rahatladık şükür şimdi de atak başladı mama içmiyor bilmiyorum biri bitiyo biti başlıyor anne olmak çok çok zormus hele teksen
cicekannesiii Quinmom sorma canim tanimadigim birseyde aileden uzak olmak cok zor ne guzel atlatmissiniz biri bitiyor digeri basliyor gercekten😊