sayrannannesi Kızlar kızım 9 aylık ve et balık tavuk vs bunları hiç birni yemiyor ağzında biriktiriyor sonra çıkarıyor. Nasıl alıştırdınız yardımcı olabilir mısınız Normalde eline katı bir şey verdiğim de kolayca yiyor ama bunlarda çok sknti yasıyorum…
mavibulut sayrannannesi kıyma olarakta mı yemiyor? Ben çift çekilmiş kuzu kıyma veriyorum yani kıymalı sebzeli yemek yapıyorum yiyor.. tavuk henüz yedirmedim market tavuğu yedireceksen hiç yedirme dedi doktor organiğini henüz bulamadım.. balıkta buharda pişirip didikliyorum sebze yerken arada ufak ufak yediriyorum… 9 aylık bebeğim bu arada
La_Mer sayrannannesi somonu fırında pisirdigimde çok kolay yiyor,isterseniz balık çorbası şeklinde deneyebilirsiniz.Yemeklere de çekilmiş kıyma şeklinde katarsanız kolay yiyebilir.
Agg0207 sayrannannesi eti kiyma olarak vereblirsn yada et suyundan corba yapablirsn baligida corba seklinde vereblirsin zamanla alisir ama cok ustune dusme cunku bukez yemekten soguyor bebekler inatlasiyor
sayrannannesi mavibulut yok yemiyor maalesef kıymayı 2 kez çektirdim ama ağzında biriktiriyor çıkarıyor diğer yediği şeyler genellikle ısırsada kolay çiğneyip yutuyor bunlarda çok zorlaniyor tavuğu birkez denedim küçük bir parça ama onu da aynısını yaptı zaten bilemiyorum ya
sayrannannesi La_Mer çorbanın içinde de denedim yine aynısı köfte yaptım bebek köftesi ayranla anca o sekil yemişti ama zorlaniyor
sayrannannesi Agg0207 aynen bazen ısrar ettiğim yiyecekleri yemiyor.. genelikle et suyu yada kemik suyu ile yapıyorum yemeklerini canim