Hatce1344zm kizlar bugun 4 ay 1 günlük oldu. bu mamayi verdim sevdi. mama kullanıyorum anne sütü emmiyor…sizde verdiniz mi???
[silindi] Hatce1344zm zaten sütlü pirinç unu arı maması 4 aydan itibaren veriliyoe bende 4 aya girdiğinde vermeye başladım hem aptamil veriyordum hem arı mama veriyordum şuan 6 aylık hem aptamil hem arı mama veriyorum hemde Ek gıdaya başlıyoruz artık benim bebeğimde arı mamayı çok seviyor ama kaşıkla yedirmek çok uğraştırıyor
Hatce1344zm Sehert 2.5 ay emdi kesildi ne yapsam indiremedim canim.bebelacla beraber arı mamayi yedireyim diye sordum
Sehert Hatce1344zm ari mamayi ben hemşireye sordum yedireyim mi diye cunku benimki de ek gida yemiyo canim hazir gidalari onermiyorum evde kendin yaptigin seyler daha saglikli dedi
[silindi] NNF19 arı mama gece 6 aydan itibaren bilmeden 3-4 kez verdim ama diğer mamayla gece tok tutma süresi aynı oldu.pirinç unuda yese aptamilde yese aynı saatlerde acıkıyor
Pinars 4 aylık bebek anne sütü veya formül süt tüketebilir sadece. Ne pirinç unu ne arı maması Allah aşkına daha ne onun bağırsağı midesi vermeyin şu hazır gıdaları. Birde pirinç unu dünyanın en gereksiz kof şeyi hiçbir faydası yok.