[silindi] hiç üzülmeyin isterseniz neler yapmanız gerektiğini nasıl davranmanız gerektiğini anlatırım size suan üzülmek çare değil evde iki tane melek olucak beraber büyükçekler mesela bizimkiler ikisi birden bu gece uyumak bilmedi 🤣daha yeni yattılar insalalh uyurlar 😁mesela kızım bi kere kardeşine vurdu kızım vurma cani acır dedim bak kendime vurdum ufff acıdı dedim anni acıdı diyip kardeşini öptü hep sevgiyle yaklaştım kızıma asla kızmadım hırpalamadım oğlum kucagimdaysa kızımda kucağımda oldu hep
mesela sabah ilk kızım kalkıyorsa oğlum uyandı ya ağlıyor benden önce koşarak gidiyor hep bu sevgiden ilgiden parka da gidiyoruz dışarı da çıkıyoruz benim en büyük avantajım çocuklarımın icin bahçeli bi eve taşındım kamerası felan var kapısı kimse gelemez çıkarıyorum hava güzelse bütün gün bahçedeyiz toprakda var baya oyalanıyor
siz hiç üzülmeyin o güzel günleri bekleyin benimkilerin bi resimlerini görseniz dersiniz ki ayy ben boşu boşuna ağlamışım üzülmüşüm nasıl yetemiyorim ohh yeterim kimseye ihtiyacım olmadan
ben benim cadı kızımla bunu yapıyorsam çok inattır sevgiyi aşılayıp kıskançlık olmadan ikisine de yetiyorsam siz ooo hayli hayli yaparsınız
destek isterseniz yardımcı olurum size