Yuuusufunannesii Spinal sezeryan yapalı 4 ay oldu ve 10 gündür falan karnımın içinde gezen bi ağrı var bazen dikiş yerimde bazen göbek deliğinin etrafında bazende üst karında bu normal mi bilgisi olan var mı?
Betim Yuuusufunannesii 6,5 ay oldu doğum yapalı bugün dikişlerim sızlıyor karnım kıpırdıyor gibi ne zaman geçecek bilmiyorum zaten aşırı bel ağrısı kaldı sezaryenden sonra 🤦🏻♀️
Alanbebek Yuuusufunannesii benımde 4 ay olucak canm sezeryan olalı hiç ogle agrılarım yok dikiş vs karın yanı eskisi gibiym belki doktorunun eli agardır kimisi ogle dıyor doktorda doktora degısırmıs 🤷🏻♀️ Sadece bir bel agrısı cekiyorum arada oda cok nadır bence bir doktora gözük derim
Yuuusufunannesii Betim Zaten her sabah bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorum ona alıştım ama karnımda olunca biraz korktum açıkcası
yademila-48 Yuuusufunannesii evet kaslar falan serbet kaldığı için oluyor ama sıkılaşıp toparladığında olmuyor öyle şeyler kaç ay olmuştunuz doğum yapalı
Pozitifanneee Yuuusufunannesii yani doğumda aldığımız anestezilerin vs vücuttan atılması içinmiş bebeklere yaptıranları bile duymuştum anneden geçen ilaçları atması için
yademila-48 Yuuusufunannesii bu saatten sonra etki etmez artık sıkı tayt faln giy boşuna korseye para verme canım