Gokceylul Merhaba kızlar; kızım 1 yaşında 3-4 gündür emzirirken mememi ısırıyor. İlk ısırdığında hiç yapmadığı ve beklemediğim için aşırı tepki verdim (hani ayyy gibisinden)o an cadı kıkır kıkır gülmeye başladı.öyle bir tepki verdim diye mi devam ettiriyor anlayamadım.. benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl vazgeçilebilirim?
Kartopu06 Gokceylul ben varim oglum 21 aylik emerken ikidenir isirip sizin kiziniz gibi kahkahalar atiyor sebebini bende bilmiyorum tek bildigim ucunu siyiriyor memenin
omerrmoms Gokceylul tepki verdiğiniz için oyun sanmış anlaşılan. Eltimin de başına gelmişti hic tepki vermiyordu o. Oyun sanmasın diye bir kaç kez yaptıktan sonra bir daha yapmadı
Mom0911 Gokceylul benimki de öyle gülüyor ben tepki gösterince , alıyorum mememi , vermiyorum ,kapatıyorum yok mama yok diye, o zaman anlıyor , ısırmıyor bir dahakisinde😅
Gokceylul Kartopu06 Kartopu06 bende anlayamadım inan. Öncesinde böyle bir şey yoktu nerden çıktıysa artık mahvoldu memelerim sızım sızım sızlıyor🤦🏻♀️
Gokceylul omerrmoms bende öyle düşünüyorum canım tepkime güldü çünkü, bir ikidir dişimi sıkıyorum yapma kızım diye net ama sakin bir tavırla uyarıyorum ama bakalım 🥲
Gokceylul Dadam ya çok fenalar cidden😅 o kadar gülüyorum ki içten içe, ama bir o kadar da canım yanıyor.. başa döndüm resmen hani ilk emzirirken ki o göğüs çatlak zamanları 😅
Japonprenses 7 aylik kızım da aynısını yapio 1 haftadir ayy die tepki verdim bende yüzüme bakip gülümsüyo bugun yine yapti tepki vermeyince bu sefer hemen birakti cekistirmedi
Gokceylul Japonprenses tepkim hoşuna gitti kesin bir ikidir ses çıkarmıyorum dişimi sıkıp, sakin ve net bir tavırla uyarmaya çalışıyorum bakalım bende başarabilecek miyim 🥲
Gokceylul Mom0911 benim ki arsız zorla açmaya çalışıyor 😅 ama ben net tavrımı korucam ve tepki vermemeye çalışıcam
Nesizade Gokceylul tepki verince bebeklerin hoşuna gidermiş okumuştum siz benim oğlum da meme ıcumu eliyle sıkıyor ay dedikçe gözümün içine bakıp tekrar gülerek yapıyor 8 aylık
Busra7125 Gokceylul benim oğlan 7 aylıkken ısıtmisti ilkinde bende teoki verdim çünkü saril saril kanatti ara ara isirdiginda burnunu sıkıyorum bırakıyordu 3 gün önce gene kanattı isirip sunduruyor ozaman burnunu sıkıp memeyi kapatiyon anliyor
gozdesh Gokceylul 5 aylık kızım damaklarıyla sıkıyo şuan bile bu kadar acıyosa dişleri çıkınca ne yapıcam diye düşünüyorum 🥲
Gokceylul gozdesh korkutmak gibi olmasın canım ama çoğu yapıyor baksana, perişanım valla yara oldu hep memelerim inşallah vazgeçirebilirim 🥲
Busra7125 Gokceylul aciktcak seviyede değil hafifçe bastırin nefes almak için agzini memeden boşluyor ozaman anliyor isirinca burnum kapanıyor diye