gocebebirbayan Kızlar 1 aylık bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz. 2 numara bize küçük gelmeye başladı. Yarın doktor kontrolümüz ve aşımız var , sonrasında kilosunu da baz alarak 3 numara alacağım sanırım. Çünkü 2 numara gerçekten sıkıyor.
Yahmir gocebebirbayan iz bırakıyorsa daha bir numara daha büyük alıcaksınız oğlum 5 aylık 3 numara sıkıyor 4 koyuyoruz çok rahat ediyor
gocebebirbayan Yahmir yaa 5 aylık bebeğinize 3 mü kullanıyorsunuz 🙏🏻 Kaç kg ve hangi marka kullanıyorsunuz. Benim kızım 4,5 kg olmuş molfix kullanıyorduk, 3 numarasını aldım. 3 numarası 4-9 kg yazıyor ve çok rahat etti şuan içinde
yademila-48 Biz prematüre doğduk o yüzden 2 aya kadar prime 0 kullanmıştık kiloyla ilgili canım yarın bakıp değiştirin tabi sıkıyorsa zorlanır beneğimiz
Yahmir gocebebirbayan 3 tü 4 kullanıyorum oğlum 7.700 kg 5 aylık molfix ve migrosta satılan miniesleri kullanıyorum yurdışında yaşadığım için molfix kullanıyorum gidip geldiğim zamanlar yada yakınlarımdan biri giderse bolca minies aldırtıyorum pufies kullandık berbat ötesi Bi bez prima da öyle minies ve molfix are the best ✌️✌️
gocebebirbayan Mom02 canım dün mecburen bekledim hem pazar olduğu için hem de hafta sonu yasağı olduğu için. Bugün ilk iş gittim aldım zaten 3 numara. Kızmana gerek yok 😂
gocebebirbayan Mom02 lohusa mısın sen. Hayır ne bu tavır anlamıyorum ki. Dertli filan mısın bana sataşıyorsun?? Yakınlık sıcaklık hissetmediğim birine yorum da yapmam ben senin yerinde olsam. Neden yardımcı olmaya çalışıyorsun ki ? Olma yardımcı filan
ftsdmrhn gocebebirbayan arkadaş problemli herhalde takılmayın. Böyle hoduk cevaplar norm insandan çıkmaz ziraa…
Hant gocebebirbayan canım kızım 7 kilo 4 aylık daha yeni 3 numaraya geçtim ben. Çok da büyük bez koymamak lazım bacakları ayrıl olabiliyormuş sonra
Esdoel Beze göre değişiyor canım. Oğlum 12 buçuk kilo baby turco da 5 numara tam oluyor ama jeny willy de 4 numara oluyor.