TiniminiKayra Selam kızlar.Bebegim için banyodan sonra kullanabilecegim nemlendirici veya losyon önerirmisiniz. 🤗👼
Mom088 TiniminiKayra sebamedin vücut losyonunu kullanıyorum mustelanın nemlendiricisini de yeni keşfettim ikiside tavsiye çok iyiler
Melisasey TiniminiKayra bende öyle düşünmüştüm ama korkma ben çok memnun kaldım dene bence hiç olmadı kendin kullanırsın ben sürüyorum valla
Deletedmom5284 TiniminiKayra bübchen kullandım ben çok beğendim milk lotion ama şimdi sadece zeytinyağı kullanıyorum🥰
Karakayasveet05 Deletedmom5284 ya ben pek kullanmıyorum ama yoksa hatamı yapıyorum diye düşündüm zaten mis gibiler niye sürüyoruz aldım bi kaç çeşit ama fazla sürmedim nedense sonuçta cildine bişey sürmek istemiyorum bi sorun olmadığı sürece yani bilmiyorum belkide yanlış dusunuyorum
Deletedmom5284 Karakayasveet05 ilk 6 ay vücut nemlendirmek çok önemli canım bende 6. aydan sonra bıraktım bübcheni zeytinyağına geçtim, yine yüzüne göz çevresine ellerine falan asla sürmedim o nemlendiricileri
Karakayasveet05 Deletedmom5284 öylemi bende kulanayim artık düzenli bi sekilde en azindan banyodan sonra falan
momofemir E bebek in kendi markası babyme cidden çok güzel:) kokusu biraz fazla doğalımsı sadece😅hiç parfüm koymamışlar sanırım
Umay_ TiniminiKayra Mustela hydra bebe. Çok güzel bir nemlendirici. Yumuşacık yapıyor cildini bebeğimin. Ben bile arada kullanıyorum 😄😊😊