Egekizi [silindi] biz düz bebelac kullaniyoruz 9 ayligiz cok memnunum😊 8 yasinda kizim var oda bebelac ile buyudu tavsiye ederim, sma balik gibi kokuyor, similac daha beter bebelac denemelisin canim ama sureklide mama degistirme oda cok zararli
OlgaArslan [silindi] hastaneye bebelac gold almıştım bitince bulamadım zor bulunuyo çünkü başka mama aldım kabız oldu ama neden olduğunu 1 doktor dahi bulamadı gittim bebelac gold aldım düzeldi vallaha daha hiç kabız olmadı bulamadığımda hipp alıyorum o da güzel. Kilo alımı heralde genetik olabilir maalesef kilo almıyo meme ve mamaya rağmen 😏
[silindi] [bilinmeyen] o kadar iyi yani. Biz sma ve similac dönüşümlü kullandıo sma dan sıkıldı similac kedi maması gibi kokuyor. Şimdilik içiyor gerçi ama bebelac takıldı aklıma çok duyuyorum bu aralar
OlgaArslan [silindi] bebelac kokmuyo canım. Hatta normal bebelac pirinç unu gibi kokuyo ama onu fazla tavsiye etmiyolar zamanında içinden bişeyler çıkmış şikayet almış. Bebelac gold tan daha ucuz bide normali
Twinsmomdd [silindi] ben aptamil conformil kull anıyorum 4 gün önce bulamayınca bebelac gold aldık gazlı bebeklerim var ikiz aşırı kabız yapti bizde zeytin yağı koydum mamalarına ama sancidan duramadilar
Egekizi [bilinmeyen] bide hip in bebevita mamasi var oda cok iyi bebelac ile donusumlu kullaniyorum ben fiyatida 30 tl jokerde hep indirime giriyor onuda kullanabilirsin. Tadida harika
Egekizi [silindi] ben bebelacgan cok memnunum, sicak suda cozunmez zaten hicbir mama su ilik olmali ve biberonu sallayarak degil cay kadigi ile karistirarak cozuldurulmesi daha dogeu😊
[silindi] Egekizi diğer mamaları 90 cc içerken bebelac 120 içti ve inanılmaz iştahlı içti. Biberonu yiyecekti az kalmıştı. İnş kalada da sıkıntı çıkmaz ama baya güzel tadıda
Egekizi [silindi] icer icer merak etme gercekten bebelac guzel bi mama😁 biseycik olmaz allahin izniyle afiyet olsun 😘
Hvvanur [silindi] benim bebegim kakasini yapamiyordi gazida fazlaydi careyi bebelac goldda buldum tavsiye ederim kesinlikle
[silindi] Teşekkür ederiz. Şimdiye kadar hipp hiç içmedi 2 3 kutu alıp attık. Sma biraz içti ama çok istekli değil similac içiyordu kala yemyeşildi. En fazla 90 içti şimdiye kadar çok nadir 120 içtiği oluyordu ama sayılı yani. Bebelac baya baya içiyor. Gaz da yok.
Meralalyayaz Bizde bebelac gold kullaniyoruz 2 bucuk aylik kizim cok memnuz gaz skntimiz hic olmuyor kaka problemide oyle kilo da aldiriyor kizim 2.400 dogdu suan 5 bucuk kilo ve daha 2 bucuk aylik 😊😊