Merhaba herkese kızım uykudan uyandıktan yarım saat sonra bırlıkte oyun oynuyoduk normalde emeklemeye yenı basladı 8 ay 10 gunluk benım destegım olmadan ayaga kalkamıyordu oyun yerınde oturuyordu kapıdada yürüteci vardı lavaboya kadar kalktım yanından bir gümburtuyle tuvaletten kalkıp kostur kostur aglama sesıne gıttım yerde yurutecın yanında dusmustu kafasımı vurmus yere emeklerden dustu zannettim aglaması gectıkten sonra normal sekılde yıne nesesı yerındeydı mamasını yedı meyvesını yedı oyun oynadık gezdırdım apartmanda bıraz annem ust katında goturdum kafasına bakarmısın sıslık varmı felan dıye sonra eve geldım uyuttuktan sonra kameradan gecmıs goruntuye bakayım bı dedım görmez olaydım aglamaktan ıcım cıktı yurutece kadar emeklemıs yurutece tutunup ayaga kalkmıs ayaktayken yan dusup vurmus kafasını herhangı bır sey olup olmadıgını nasıl anlarım ne gıbı degısıklık olur cocukta bılmıyorum lutfen bılgılendırın hastaneye gotureyım mı uyuyor suanda uyandırıyım mı ıcım cıktı aglamaktan keske altıma ıseseydımde gıtmeseydım o tuvalete 😭😭😭