-PembePanterMom Kucaktan inmek istemeyen sürekli ağlayan bir bebe diş çıkarmak böyle birşey mi cidden 😧 🤯
Yusufum02 -PembePanterMom o tarif ettiğiniz bir kısmı geceleri çığlık çığlığa uyanıyor gözleri kapalı ağlıyor uyku yok yemek yok şuan 9 aylığız 4 dişimiz çıktı 2 tanesine patlattı yeni ama canımdan can gıdıyor zor 😣 gecıyor ama kimisinde ateş 🔥 çıkıyor
-PembePanterMom Ggdefne Yusufum02 benim oğlum da gece sürekli gözler kapalı ağlayarak uyanıyor kucağıma alınca susuyor beşiğine koyunca birdaha başlıyor ağlamaya sadece meme de kalmak istiyor ama emdiğinden değil öylece emzik niyetine kullanıyor dişin birinin hafiften ucu göründü diğeri de gelmek üzere sanırım ama ağrılarını nasıl hafifletebilirim acaba kucakta durunca ağrısı mı azalıyor inanın anlamıyorum Prensim60
Yusufum02 Prensim60 gün içinde uykular çok kısa kısa kucakta inmeme başkasına gitmeme hep meme meme gece gündüz ek gıda sıfır yemek istemıyor ama inş sağlıklı olsunlarda bu günler geçer inş
MerveLiva Yusufum02 ayy aynısnı ıkı haftadır yaşıyorum ya bugün yıldırdı gerçekten hep mızmız asla ağznı açmıyo sadece emiyo gündz uyksu kısaldı gece ztn saatbası veya ıkı saatte bı kesın uyanıyo dısıde yok 9aylığız cıksada kurtlsak ıkmzde
Yusufum02 -PembePanterMom bnm kide aynı şekılde açıkça çok birşey vermek istemiyorum ama çok sıkıştıgımda şurup veriyorum ağro kesici olarak oda üç dört günde bir
Yusufum02 MerveLiva ah 🤦♀️ bn de şuan o durumdayım anloyorum seni bizde 5 🦷 çıktı 1 taneside baya kabarmış