Bayezidin_annesi Merhaba anneler 23 gunluguZ hipp organic combiotic kullanıyoruz gaz yapıp yapmadığını anlayamadım gaz damlası da kullanıyoruz Bebelac gold nutriconfor kullanan var mı nasıl mama memnun kalan varsa yazabilir mı yoksa tekrar hipp mı almalıyım
Linamommg Bayezidin_annesi hıp kulandım cok ıyı mama dıye dogdugunda sonra cocuk gadan kıvarandı cok ama karbını cekıuodu ıcıne sonra bebelag gold nuteıcare kullandık memnun kaldım kulanır kullanmaz gaz sorunu ortadan yavas yava kalktı gaz damlasına devam ettık ucuncu ayda gaz sorunu bıttı
ElisaNazzz Bayezidin_annesi bende hipple başladım canım benim çok sütüm olmadı sonra damlalar kullandım kiraz çekirdeği torbası kullandım olmadı en sonunda Aptamil prosyneo kullandım 4.ayda gazimiz bitmişti çok şükür 6aylikken de normal aptamile geçtim. Prosyneo kopurmuyordu bile yani gaz karşıtı ve sezeryanla doğum yapan annelere öneriliyor
Zeynommom Bayezidin_annesi bebelac gold kullandım ve 5 aylık olana kadar da gaz damlası verdim Biogaia hiç gaz ve çiş sorunu olmadı denemenizi tavsiye ederim
Sevgilimmm Bayezidin_annesi hep hipp combiotic kullandım hiç değiştirmedim gaz sorunumuz olmadı ama bebekten bebeğe değişiyor mama olayı dq
Bayezidin_annesi Linamommg bu sefer alıp deneyeyim bari 2 gün mama vermeden deneme yaptım gazi yine gitmedi tekrar verdim mamayı hazır bitiyorken değiştireyim diye düşünüyorum çoğu anne de çok memnun hippten
Linamommg Bayezidin_annesi canım bebegın kucuk hemen gazı bıtmez sadece damlayla azaltacaksın ve mamayla gaz deam eder yanı mesela uc ayın da doktor bırak damlayı dedı bana sen bebelag gold al sındırumı kolaylatıryo zaten damlanada decam et
Bayezidin_annesi ElisaNazzz ilk defa duydum bu mamayı araştırıcam canım çok sağol bende sezeryanla doğum yaptım
Bayezidin_annesi Linamommg damlayı aksatmıyorum hergun veriyorum düzenli kullanmak lazimmis yoksa ise yaramıyormuş bebelac aldiricam eşime bide onu deneyelim bakalım
ElisaNazzz Bayezidin_annesi bende çok işe yaradı inşallah size de işe yarar canım normal doğumda vajinadan çıkarken çocuğun alması gereken bı bakteri varmış onu alamuyormus bu mama da onu karşılıyor dye soylemisti eczaci