Aslumy123 Kızlar biz doğduk doğalı meme mama şeklinde gidiyoruz günde 1 bazen doymadıgı huzursuz olduğu zamanlar 2 kere mama veriyorum kızım 1 buçuk aylık 50 Cc veriyorum az mı veriyorum çok mu bilemiyorum mama taraftarı değilim ama sütümün yetmediği yerde kurtarıcım Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 😊
Sevda6767 Aslumy123 ikizlerim 20 günlük ben de mama taraftarı değilim ama canım mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor benim sütüm ikisine yetmiyor haliyle.. ben de bir en fazla iki kez veriyorum 30cc az mı bilemiyorum ben de ya
Dilek4425 Aslumy123 benim kızımda 1 ay 16 gunluk memede emiyo ama sütüm yetmiyo doktor mama önerdi aptamil 1 kullanıyom 120 yapiyom anca doyuyo
Fatosemir Sevda6767 eğer önce emzirip sonra mama desteği yapıyorsanız 30 cc yeterli ama emzirmeden mama veriyorsanız 30 az olabilir sanki.
Aslumy123 Sevda6767 doğru canım sürekli emmek istiyor bazıları doyunca bırakır diyor hiç öyle yapmadı sadece memede uyuyor öyle bırakıyor
Sevda6767 Fatosemir goguslerimin boş olduğunu gördüğüm zaman emzirmeden 30 veriyorum bi iki kere bitirdiler ikinci defa yaptım 5-10 arası ya içtiler ya icmediler ben de bir daha arttirmadim ama bilemedim şimdi. yine arttirmayi deneyeyim
Ruzgarsmummy Bebeğinizin kilosu x 150 / 2(eğer günde üç saatte bir verecekseniz 8 , iki saatte bir verecekseniz 12, oniki saatte bir verecekseniz 2 ) bu şekilde hesaplayın mama miktarını
Minikoalamm Sevda6767 canım emmiyorsa 30 az ben yeni doğduğunda 30 veriyordum şimdi 45 falan 13 günlük
Aslumy123 Dilek4425 bende 50 yapıyorum yeni arttırdım bakalım sütüm az gibi geliyor öyle düşünceye kapıldım
Sevda6767 ikizminikler yok aranmiyorlar canım afedersin cisli ve büyük tuvalet sayısı da iyi. 17 günlükken sağlık ocağından çağırdılar kilo alımları da iyi şükür. Olmazsa birkaç güne arttirayim. Aslında meme reddi olur diye korkuyorum ama yapacak bir şey de yok
ikizminikler Sevda6767 kilo alımlarıda güzelse sıkıntı yok kırkları çıkana kadar bekleyedebilirsin duruma göre seni emerler sütünden bollaşır brnimkiler emmedi malesef 30 günlükken 60 içiyorlardı sağıp verdim sürekli emseler daha çok gelirdi şimdi bi tanesi emmeye başladı bakalım nasıl olacak
Sevda6767 Fatosemir onu araştırdım da canim kullanişsiz diyen akıtıyor diyen bebekler tutamıyor diyen çok duydum onun için vazgeçtim ya
Fatosemir ikizminikler ay maşallah darısı diğerinin başına diyelim :) Allah yardımcınız olsun ben tek bebekle meme reddiyle baş edemedim 3 aylık bi aydır emmiyor
Sevda6767 ikizminikler zorla canim bir tanesi bile emse iyidir. Benimkilere de yetmiyor ama doktor günde 10 CC bile icseler kârdir diyor. Dediğin gibi kırkı bekleyeyim duruma göre. Benimkiler zayıf doğdu yoksa olabildiğince vermezdim de mecbur işte
5858g Fatosemir benimki 9 aylık hala 120 ccyi bi kerede bitiremiyor maşallah içiyorsa afiyet olsun bebişe 😊
ikizminikler Fatosemir inşallah canım diğeri çok gazlı bi bebek aşırı sinirli memeyi görünce delleniyor biberon istiyor belki gaz problemi geçse oda tutar bazen uykuluyken tutturabiliyorum ama karnını doyuracak kadar durmuyor malesef diğeride keyiften içiyordu dün ilk defa doyacak kadar içti bakalım inşallah devamı gelir