Berii Mom93 14 aylığız maşallah diyeyim şu bir haftadır 12 de uyuyup 10 da uyanıyor gece 2 sefer bi emmeye uyanıyor tekrar uyuyor şanslıysam tek sefer 😀
Deletedmom62626 Mom93 düzeliyor canım Allah’ın izni ile sende rahat uyuyorsun dinç uyaniuorsun ama emzirmeyi kesersen rahatsın deliksiz uyuyorlar su içmeye bir kaç defa uyanıp geri uykuya dalıyorlar çok çekmiştim oglumdan artık içmeden sarhoş gibi ortalarda dolanırken 😁 düzeldi şükür öylede gidiuyor
Berii Mom93 faciaaydı 🤦🏼♀️ Sabaha kadar 10 defa uyandığını bilirim memem kayış gibi olmuştu artık 😀 düzeliyorlarmış gerçekten çevremde yaşıtları var oğlumun onlar da düzelmiş bu aralar ☺️
Mom93 Deletedmom62626 2 yaşına daha çok var ya 1 yaşından sonra düzelsin istiyorum artık perişan olduk ikimizde
Mom356 Mom93 evet canım düzeliyor 15 aylık oldu kızım masallah düzene girdi ama köpek dişlerini çıkardığı için huysuz geceleri
tubist Mom93 yok yok yani normalde cok kalkiyor. ilk defa dun oyle kalkinca cok sevindim demek istedim. keske hep oyle olsa🤗
minikbaykus Ayyss 10-15 mi gecen saat 3 ile 7 arasını kaç kere uyandık sayamadim. En son içeri aldım oyun oynadı 😂
Deletedmom_36 Mom93 yok canim benim kizim 18 aya kadar gecede 5 6 kere kalkiyordu en az☺️Sutten kestikten sonra gece uyanmalari bitti gece beslenmesini kesersen uykulari bence duzene girer☺️
Ayyss minikbaykus beterin beteri var 😂😂😂 bizimkinin dişi damakta göründü, ondan mı bilmiyorum, meme harici bi yerde uyumuyor, emmese de memeye kafayı yaslamak istiyor resmen, dişten mi yaaa
Buglemmmm Mom93 6.ayına kadar uykularımz çok düzelmeliydi sonra bozuldu 13 aylk 2 aydr çok şükür düzeldi yine 🙂bazen hic uyumadigi oluyor ama onceki kadar degl ve çok nadir
minnosvetontis Mom93 14 ayligiz mahfoldu uyku duzeni tekuyku yapmak istiyor ama direniyorda uykuya e bu sefer tek uykuyla cok huysuz mutsuz yorgun oluyor 🤦🏻♀️ napicam bilmiyorum 2 gecedir de sık uyanmaya basladi arada uyanip oturma odasina gidiyo annecim gece daha nere gidiyosun karanlikda diyork omzuma yatip uyuyo sallayip yatiryorum surekli uyanmalar basladi hayirdir insallah🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bi an once duzene sokmam lazim cok yorgunum 😔
Balevlat-2019 Mom93 düzelen varsa ne yapmış bize de söylesin bende yoruldum sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum kızım 15 aylık olmak üzere gece sürekli kalkıyor ama meme ağzında uyuduğu oluyo hatta🥴