Merhaba 1 aylık bebeğim var, ilk günler sütüm gelmedi bebeğim göğsümü kavrayamadı ve AB0 kan uyuşmazlığımız olduğu için doktor mama verdi sarılık olmasın diye. Eve geldik ve hiç ummadığım bu süreç başladı. Bebeğim ememiyor ağlıyor katılıyor mama veriyoruz o ağladıkça ben ağlıyorum böyle böyle iki hafta geçti pes etmedim hep denedim anne sütü alabilsin diye. İki haftadır bebeğim emiyor fakat göğüs uçlarım koptu kan kabuk içindeyim ağlaya bağıra emziriyorum. Fakat hala sütüm yok mama miktarı her geçen gün artıyor şu an yaklaşık 3 saatte bir 60cc yiyor. En büyük sorunumuz ise ilk günler emzirmeye ten tene temas yapmaya çalışırken kucağa alıştı asla asla memeden ayrılmıyor. Gazı memede çıkarıyor, memede uyuyor, beşiğe koyduğum an kıyamet kopuyor. Süt yetmiyor diye mama veriyorum mama biter bitmez yine emmek istiyor. Saatlerce emziriyorum abartı gelmesin 7-8 saat kalkamadığım oluyor meme ağzında ne sırtım kaldı ne belim afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum, dalınca memeyi ağzından alıyorum ama kucağımda uyuyor kıpırdamadan oturuyorum. İşim gücüm yemeğim hep duruyor beşikte asla uyumuyor. Dün akşam eşim oyaladı banyoya girdim kriz geçirdi resmen kızardı sesi kısıldı.Bunalıma girdim hem sütüm yetmiyor mama veriyorum hem mamayı yer yemez dönüp meme alıyor aç tok farketmiyor hangisine üzüleyim bilmiyorum. Emzik de tutmuyor. Acı içindeyim sürekli ağlıyorum çok yoruldum. Şu an kucağımda uyuyor yatağına koyamıyorum. Böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum çok kötü durumdayım. Göğüslerim sızım sjzım sızlıyor kabuk içinse zonkluyor yatamıyorum bir yere değince canım çıkıyor. Hem süt yüzünden yetersizlik hem yorgunluk tükendim artık.