Miniminnos Kizlar kizimin ayaklari cok nemleniyor surekli corap degsitirip havlu ile isitsamda care bulamadım bağırsakları gurul.gurul varmi bunlari yasayaniniz
MaviliMaviliMorCicek Miniminnos benimkinin de çok nemleniyordu bi ara ben ayaklı pijamanın altına çorap giydiriyorum onu değiştiriyordum nemlendikçe , karın gurultusu da vardı hâlen de var bağırsakları geliştiği için diye düşünüyorum ama doktor gazdan diyor
Anne4 Miniminnos bnmkininde terliyo. 2 aylik. ayaklarini cok hareket ettiriyo. surtunme vs oluyo. ondan diye dusunmustum
MaviliMaviliMorCicek Miniminnos pudra çok zararlı bi madde bence sürmeyin kendisi geçti şuan o kadar sık olmuyor havlu ile neden ısıtıyorsunuz bebeklerin ayakları soğuk olması normalmiş diye biliyorum vücut ısıları da büyüdükçe düzene giriyor benim kızın sırtıda çok terliyor
Miniminnos MaviliMaviliMorCicek pudra zararli mi duymamıştım bir yakinjm tavsiye etti kullanmam zaten fayda gormedim karni guruldatinca usuttu saniyorum buzamana kadar olmamisti
MaviliMaviliMorCicek Miniminnos evet içeriği çok zararlıymış ayağın nemlenmesi ve karın gurultusunun bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ama bende alerji belirtisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum karın gurultusu alerji belirtilerinde varmış bu ay doktora soracağım
Miniminnos MaviliMaviliMorCicek evet bende okudum bizimde bu hafta kontrolumuz var soracagim umarim degildir
MaviliMaviliMorCicek Miniminnos unutmaz iseniz buraya banada yazarmısınız bizim kontrolümüze daha var
Miniminnos MaviliMaviliMorCicek Merhaba biz gittik kontrole bagirsak guruldamisi normal cok sk rastladigimiz bisey gaz yapar dedi
Miniminnos Anne4 ya belkide normal biseydir ama benim ayaklarim terleyince karnim agriyor usutmus oluyorum buda bebek ama usuturmu acaba dedim bilemiyorum hep tahmin
Anne4 Miniminnos bnm sahsen dogdugundan beri terliyo ayagi. usutse bu zamana kdr belirti verirdi diye düşünüyorum. bagirsaklarda gazdan oyledir
MaviliMaviliMorCicek Miniminnos haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Alerjiden şüphelenmedi yani
Miniminnos MaviliMaviliMorCicek kilo alimi falan guzel kanli mukuslu kaka yok dedi alerji icin birden fazla belirti olmasi gerekiyormus
Miniminnos zeyn09 ya ben bastan usuttumu diye korktum bide alerji sandim tedirgindim de 2 gundur daha iyi bagirsaklari
Kocayanakannesi25 Miniminnos bizdede aynisi var pogaca parmaklari ayaklari hep nemlidir .. bagirsaklari da hep ses cikariyordu simdi duruldu 😊
Miniminnos Kocayanakannesi25 bizimde 2 gundur iyi ama arada yine oluyor hizli emiyor ondan da olabilir dedi sizinki kac aylik