dilekkogretmenn Sevgili anneler lütfen yardımcı olun oğlum 14 aylık balgam var boğazında ama atamıyor arada öksürüyor. Balgamı atmasını nasıl sağlayabilirim, ciğerine inmesinden çok korkuyorum.
Serapp__ dilekkogretmenn Göğsüne bal sürüp kapat bez veya başka bir şeyle. Bu babaannelerimizin yöntemi ama sen bence doktora götür sabah canım. Dediğin gibi ciğere inmesin bronşit olur allah korusun benim kızım 15 aylık şuan. ama 23 günlükken yoğun bakımda yattı bronşitten ciğerlerine inmişti. İhmal etme yarın hemen acile veya sağlık ocağına götür canım geçmiş olsun.
[silindi] dilekkogretmenn Elma kabuklarını kaynatıp suyundan biraz içirebilirsiniz balgam atmasına yardımcı olacaktır.Geçmiş olsun.
Adileeee dilekkogretmenn prospan diye bir öksürük şurubu var doktor tavsiyesi ile aldık üç dört günde azaltmış ti birde baby balm var vikis ondan sürebilirsiniz
dilekkogretmenn Sevgili anneler çok teşekkür ederim bisolnatur kullanıyorum iki gündür pazartesi de takip edip olmazsa tekrar doktora gideceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻