Aaaaaaaaaaaaaaa Biberona alıştı nasıl tekrar memeye alıştırabılırım Suna memeyı az emiyor biberon daha kolay olduğu icin onu istiyor ne yapablırım fıkırlerınızı bekliyorum bu arada bebeğim 3 buçuk aylık
nurarslnn Aaaaaaaaaaaaaaa bende aynı dertten muzdaribim memeyi alırken çıldırmış gibi ağlıyor zar zor emziriyorum 😔
Deletedmom324 Aaaaaaaaaaaaaaa https://www.instagram.com/p/Bt34S-Ejxbd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19shd6g1iocg6
Selma42 Aaaaaaaaaaaaaaa biberonu tamamen bırakmalısın canim. Başka alternatif besleme yöntemlerine geç. Facebook’ta emzirme akademisi isimli grup var oraya katıl. Yardımcı olurlar.
KbrArya Benimkide öle 5.5 aylık hadi elma suyu falan veriyodum arada biberon ile şimdi deli gibi istiyor beni uyku semesi emiyor
Btlalp Asla vazgeçme memeyi vermeye devam et zorla da olsa bazen bende yaşadım memeyi reddetti dedim ama ısrarla verdim biberonu da alıyor memeyi de çok şükür şimdilik idare ediyorum umarım değişmez bebeklerde genelde belli dönemlerde atak haftası oluyor bu dönemde ne yapsan olmuyor sebepsiz ağlamalar yemek yememe herşeyi reddetme gaz gibi yani belki bebeğin bu dönemde olabilir veya memeyi reddetme dönemi olabilir ama zorla ver sen dene pes etme derim allah kolaylık versin inşallah düzelir yavrularımıza sağlık versin rabbim 😊
Btlalp Aynen gece rahatız bizde umarım geçer atak haftaları yoksa hem meme hem biberon zor oluyor bu dönem doktor bana atak haftası geçer devam et dedi