eem bebeğim 40 günlük son günlerde neredeyse hiç uyumuyo sürekli meme istiyo vermeyince aglama krizine giriyo, memede susuyo memede uyuyo yatağına koyunca uyanıyo aglıyo . memede uykuyu bıraktırmak için ne yapabilirm var mı önerisi olan
CemreKerem35 eem Ten temasını sadece emzirirken yapmayın bir de aç değilse sadece refleks olarak emmek istiyorsa emzik deneyin .
Anne80 eem benım kızımda 40ı cıktıgo gece böyle oldu 1 hafta 10 gün cok zor geçti gece gündüz ayrımını bilmediği için onu öğrenince en azından uykusu düzeldi o zamanlarda sabah 8 d euyudugumuz oluyodu strese girme canım bebeğine de yansıyor ben cok ağlayınca altını acıyodum bi süre öyle bırakıyodum o zaman sakinleşiyodu
eem Anne151220 ama onun dışında hiç uyumuyo , uyumamasını gectim durmuyo da aglıyo ya meme emecek yavda aglıycak psikolojim bozuldu iyice :(
Anne151220 eem :Daha erken bebek seni istiyor kokunu istiyor kucaginda uyucak emzir uyusun orda. İcini ferah tut bebis hisseder yoksa.
eem Anne80 krizi tuttu mu alt acma da işe yaramıyo kii tek çare meme:) bi de gögüs uclarım yara olmuştu düzelmedi daha bazen aglaya aglaya emziriyorum
eem Anne151220 afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum fiziksel yorgunluğu gectim psikolojik olarak çok yoruluyorum. agladıkca benim de aglayasın geliyo nefesi kesiliyo bazen :( kucagımda yyusun hiç problem değil ama sürekli bu şekilde olunca yıpranıyorum
Anne151220 eem Tek basinaysan zor olur kolay degil büyütmek her ay farkli sorun cikiyor daha atak sorunu cikacak ilerde
Anne80 eem 2 aydan fazla sağ gögsumdr yaşadım onu gece sızlamsndan uyuyamazdım ama gececek canım sabret
eem Burcu2- bazen ıkınıyo gazının olduğunu fark ediyorum ama bazen de çok rahat çıkarıyo. gaz damlası da kullanıyoruz🤷🏽♀️