asz merveasm evet uyanıyor canım.4 kere ve hep aynı saatte dakika şaşmaz yani.uykumuz şöyle: sabah 8 kalkış öğlen 12 de uyku(1 de kalkıyor uyuduğu 1 saat yani bazen 1 saat 15 dk) akşam 17.00 de ikinci uyku o da 30 dk bazen 45. gece uykusuna geçiş:21.30 - 22.00 arası.
Oyku123 merveasm bziimde 13 aylik defalarca . Cok yoruluyorum 🤦♀️🤦♀️ Yatmadan once iyice doyuruyom ama yok illa kalkicak karin acligina degil zaten alıskanliktan dolayi kalkiyorlar.
Seemaa merveasm Kızım 1 buçuk yaşında gündüz sadece öğle uykumuz var 3 saat akşam ise 10 bucuk da uyuyor gece hiç kalkmadan sabah ediyoruz 8 de uyanmış oluyor
AnnelikTadi @merveasm birileri buraya bir yaşında artık kalkmadığını kalksa bile 2-3 kere olduğunu falan yazsa ne güzel olur, 8 aylık bebeğim gece kaç kere uyanıyor saymıyorum artık.. rabbim sağlık versin bol uyku versin bebeklerimize🌸 postunuz üstte kalsın 📌
EymenAyaz AnnelikTadi 8 ayından beri uyku eğitimi verdim şuan 19 aylık ve eğitim verdiğim aydan beri akşam 8 sabah 7.30 hiç uyanmadan uyur gündüz uykumuz bi sefer 2 sefer eğitim verirseniz başarırsınız
9004 AnnelikTadi bende sizin gibiydim amq yok 😂😂aslında küçükken daha iyi uyuyordu o kadar çok uyanıyor
AnnelikTadi @9004 evet benim ki de gazı geçtiğinde gece sabaha kadar kalkmadığını bilirim bazen ama 4. Ay atağından beri gittikçe kötüleşiyoruz😔
9004 AnnelikTadi bizim kizn Gazi yoktu elhamdulillah o yüzden bebekken azdı uyanması hatta 6-7 aylıkken ne güzel sbaha kadar uyuduğunu bilirim kendim gider emzrrjrdim 😂şimdi yarım saaate bir ağlıyor yaa
Prettygirl Seemaa maşallah diyelim bacım nazar olmasın 3 saat gündüz uykusu bizde ne arar yarım saat uyursa mutlu oluyorum artık
Kbrbydk merveasm kizim iki gün sonra yaşına girecek. Eğer bir sıkıntısı olmazsa gece 10 gibi yatar 5 e en iyi ihtimalle 7ye kadar kadar yatıyor. Ama bazen kabız oluyor kaka yapmadiysa gece çok rahatsız ediyor. O zaman 3-4 kere kalkar.
Prettygirl merveasm gece uyanmiyor ama uyuyana kadar beni fitil ediyor direniyor saati 12 ediyoruz bu ara perişanım berbatim bittim 🤢
BalkizimBaloglum2 1 yaşına yeni girdi 3,4 kere kalkiyor hala gecede gec yatiyor sabahta erkenden 7de kalkar 🙈
AnnelikTadi @9004 siz en azından 6-7 aya kadar dinlenmişsiniz ya ben 2,5 ay ayakta uyuyodum cidden gaz bitirmişti bizi, ben sadece 1,5 Ay gece uyudumm😀