Uygarpinar Merhaba sevgili anneler bexsero 2.doz olduk bugün 1″incisinden daha ağır geçti ne aşıymış yahu ağlamaktan helak oldu çocuk aynı etkiyi sizler de yaşadınız mı bebeklerinizde? Teşekkürler..
Aselask34 Uygarpinar biz daha 1. Dozunu olduk bu ayın sonunda 2. Dozu var aşırı ateş yapmıştı iki gün 39 ları buldu
mozaik Uygarpinar biz de 2. Dozu 1 ay sonra yaptircaz. Bir iki posta daha denk geldim. 2. Dozlar daha ağir geçen. Korkmaya başladim artık 😥 bitsin şu aşilarda bir rahat etsin bebişler.
rike-nile-aro Bizde bu içinde olacağız ilk dozu çok korkuyorum. Bu ay hem sünnet olacağız napsak bilemedik 🤦🏻♀️
Uygarpinar rike-nile-aro valla dr unuzla konusun bence sunnetı erteleyın bayaa ağır katılarak aglıyor bacak agrısı yapıyor cok yazık ıkısının acısını da cekmesın baya sarstı bizi.
Miray-09 Uygarpinar peki sağlık ocağında mı vuruluyor bu aşı? Benim oğlum 1 yaşında ama daha 1 yaş aşısı olmadı bronşit oldu diye. 11. Ayda aşıda olmadı ondan merak ettim 6. Ve 9. Ayda oldu birde ilk aylar. 8. Ayda da olmadı aşı
Uygarpinar Aselask34 şuankı aklım olsa olmadan calpol verrdım normalde karsıyım ama cocuk ınlıyerek uyuyor resmen
rike-nile-aro Uygarpinar sağlık ocağı 12. Aydan sonra dedi. Doktor 8. Aydan itibaren dedi. Bilemedik hangisini dinlesem
Uygarpinar Miray-09 devlet kapsamında olmayan özel bir aşı biz 8 ve 11. aylar olmak üzere 2 doz olduk
Aselask34 Uygarpinar bizim ilk dozumuz 3 aylıkken oldu ve doktorumuz gün icinde bi cay kasığı calpol verebilirsin ama gece uyutmadan önce yarım fitil at mutlaka demişti. O nedenle öyle ağlama inleme çok yaşamadık ama dediğim gibi ateş hep 38-39 iki gün boyunca böyle devam etti ve aşırı halsiz bıraktı
Miray-09 Uygarpinar haberim olmayan ne çok aşı varmış. Ne doktorum söyledi ne de sağlık ocağı😕çok geçmiş olsun etkisi hemen geçer inşallah🤲
Ggdefne Uygarpinar olabilir biz 3doz vurulduk tek bir dozumuz kaldı bizde bi etki olmadı insAllah ötekide yapmaz
75kinalikuzu Uygarpinar evet bizde 15. Ayda tek doz yaptiricaz nimentrx ti galiba yanlış hatırlamıyorsam