tugraberk kizlar lazere başladım sadece kolalarına dayanabilirsem diğer bölgelerine de uygulatıcam diye ama buz başlıklı olmasına rağmen zor dayandım var mı benim gibi olan
Dogan5050 tugraberk canım bende evde makinam var öyle kullanıyorum hamilelik öncesi sadece bikini bölgesinde zorlanıyorum ben kullanırken birde emziyor musunuz aceba ? Bende şuan kullanıp kullanmama konusunda kararsızımda
MervEslinArden tugraberk Ice spray kullanıyorum ben lazerden hemen 1 dk önce sıkıyorum acı oranını 2/10 düşürüyor
Linaninannesiii tugraberk buz lazerin dereceleri var diye biliyorum bende hiç acı olmamıstı belime buz yaptılar hiç gitmedi kaldı tüyler gerğ kalan yerlere alexsander yaptılar gitti. Sanırım bu acı hissedenlerğn derecesi yüksek oluyo ve olumlu sonuc oluyor diye düşünmeye başlarım?
tugraberk Koallam42 evet yani yaktığını hissediyorum yanık acısı oluyor zor dayandım diğer bölge daha çok acıyor dediler onu nasıl yaptırıcam bilmiyorum bir de bu kadar acıdan sonra bir daha hiç çıkmıyor dıgmı
tugraberk Fitifiti bende sıkıntı var sanırım bikini bölgesi daha zor diyorlar aslında orası için çok istiyorum
tugraberk Dogan5050 yok emzırmıyorum ben hamilelik doğum emzirme bitsin öyle bağlıyım demiştim başladım ama bitirebilir miyim bilmiyorum
Ayla-T Kollarda falan hiç acı hissetmedim ben. Sadece Genital bölge acıyor onada krem sürdüm uyuşturdum hep. Sizin acı eşiğiniz baya düşükmüş.
tugraberk Ayla-T kremin adı neydi anestol dediler bana orda çalışanlar veya sprey dediler bilemedim hangisini kullansam diye evet ağda bile yaptıramam normalde bidaha cıkmıcak diye katlanıyım dedim ama nasıl olur bilemiyorum
tugraberk MervEslinArden bende hemen temin ediyim diğer seansda umarım bende de işe yarar çok teşekkür ederim
tugraberk Linaninannesiii bu ay ilk seansı aldim tüylerimde dökülmeler var bilmiyorum ki derecesini söylemediler yani sormadım anlamam çünkü çıkıyor mu peki bir daha ömürlük dimi bu işlem