Nil-3543 Merhaba bebeğim 8 aylık yaklaşık 6 gündür ishal doktor normal diyor dişimiz çıkıyor ama ben güvenemedim sizlerde de diş döneminde uzun sürdümü ishal ne yaptıysam durmuyor patates pirinç pirinç unu yoğurt bol su veriyorum endişeleniyorum uyuyamadım kafama takdım tecrübeli anneler içimi rahatlatın 🙏🏻
Kubra5657 Nil-3543 Bizimde sizin gibi oldu doktora gitrik rota virüsü olmus dedi 9 gün sürdü ama zaten en zor zamanını atlatmıs dedi bize reflor probiyotik verdi hergün bir toz mamasına koyucaksın dedi ikinci gün ishali durdu şimdi normal ishal olunca bir iki gün hemen reflor veriyorum bide irmik muhallebisi yapıyorum ona anında kesiyor refloru elimde hep bulunduruyorum probiyotik zararı yok bakıyorum hemen ishale dönüyor bir toz katıyorum mamasına geçiyo hemen hiç endişe etmeyin bizde çok yaşadık birtaneside rota virüsü idi inşallah sizin öyle değildir ama öyle bile olsa zaten ilk 3 gün zormuş sonrası geçiyormuş kendiliğinden Rabbim acil şifalar versin inşallah
Fitifiti Nil-3543 Doktora güvenmeyip bize mi güveneceksiniz☺️ Kaka tahlili yapıldı mı? Eğer temizse endişelenmeyin. Benim çocuğumda olmadı ama annem diş çıkarırken fena ishal olabilir demişti. O dönemde bebeklerin vücut dengesi şaşıyor. Havuç haşlayıp verin bir de bol probiyotik desteği şart.
Serapp__ Nil-3543 15 aylık kızım diş dönemindeyken ishal hiç olmadı iştahsızlık huysuzluk falan oldu genelde. Başka bir doktora mı görünsen canım? Çocuk acile veya. Su içir bol bol çorba içir susuz kalmasın birde bu tip durumlar da tek bir doktora bağlı kalmayın gerekirse 3 doktora birden sorun. İshal bebeklerde de yetişkinlerde de sıkıntı yani. Geçmiş olsun
Nil-3543 melektolga su içiriyorum doktor ateş ve kusma yoksa hastaneye gelmeyin dedi ama artık endişeleniyorum 😔
Sunabay Günde kackez yapıyor ?sayısı 5 in üzerindeyse bence başka doktora götürün .birde maflor damla var. Ben onu kullanıyorum o iyi geliyor eczaneden alabilirsiniz
Nil-3543 Sunabay ilk gün 5 kez yaptı bugün de 3 kez sabah biraz önce 2 kez yaptı yarın gidicem başka doktora
Nil-3543 Kubra5657 aslında rota virüs aşısı olduk reflor doktorda söyledi 3.gününde başladım eczacı yarısını katın dedi mamasına tam etki edicek gibi ikinci kakası yine sıvı endişelendim bugüne kadarda büyükler normal diş döneminde dedi ama artık 6.gün olunca internetdede kötü şeyler yazıyor korku kapladı içimi
Sunabay Nil-3543 bebeğiniz kaç aylıktı? Benim kızımda on gün önce günde 5 kez sonra 3 sonra iki derken şükür şimdi 1 e düştü ama biz6 buçuk ayligiz. Ben patates ,muz,havuç ,kabak katı şeyler verdim bir süre iyi geldi birde maflor damla
Nil-3543 Fitifiti doktora o an normal gelebilir ateş yoksa kusma yoksa diyor pandemi dolayısıylad acil olmadıkça gitmiyoruz hastaneye ama burda tecrübeli anneler olduğu için bu saatte ona göre yardım istedim teşekkürler
Nil-3543 Sunabay bebeğim 8 aylık alt ilk diş çıktı onda sıkıntı olmadı yanındaki dişi hafif görünüyor doktorumuz dişden dedi ama 6 gün oldu endişelendim iştahsızlıkda başladı emzirşyorum ek gıda patates pirinç lapası pirinç unlu muzlu muhallebi veriyorum reflor probiyotik yarısını kattım hiç geçmiyor normalde genelde kabız gibiydi ilk defa ishal oldu
Nil-3543 Sunabay sanırım yarın gidicez çok korkuyorum hatta keşke bugün gitseydik hep normal gibi düşündüm 😞
Sunabay Nil-3543 benim bebeğimde on gün önce ishal kusma oldu acile götürdüm kan değerleri iyi çıktı zinko şurup ile maflor damla verdi daha yeni düzene girdi
Nil-3543 Doktora gittik sabah kakasını bezle götürdüm test yaptılar çok şükür birşey çıkmadı 10 güne kadar normalmiş maflor damla verdi herkese teşekkürler 🙏🏻🥰