Esramirayada aggubebek vallahi benim bebekte 2 buçuk aylık oldu. Ama hala devam ediyor. Doktorumuz en fazla 6 aya kadar devam edebilir dedi Allah kolaylık versin
aggubebek Anne151220 3 aylık olcak gündüz çıkarıyor bir şekilde ama akşam 6da bir başlıyor saat 11′e kadar aralıklı olarak ağlıyor, ki o aralarda tuvaletini de yapıyor ama hala gazlı oluyor , yaptığı halde arkasından gaz için uğraşıyoruz eşimle birlikte 😞
Anne151220 aggubebek Bizimki de 3 aylik olcak ilk ay baya gazi vardi sonra damlayi kullandik baya işe yaradi suan iyi durumu
ugursuzsafiye aggubebek 4 ay 10 gunluguz tam gaz devam eskisi gibi kucakta sabaha kadar aglamiyor ama yine kolikkk
Angel124 Bizimde kolik galiba 2 ay 1 haftalık kızım yeni sakinleşti mememde bio gia kullanıyorum ama nurse harveys çok iyiymiş onuda almayı düşünüyorum vallahi ne zormuş ya
aggubebek Angel124 metsil,biogaia m,nurse harwey,sab simplex vs. kullandık malesef 😩 sonuç olarak belirli bir süreden sonra etkisini kaybediyor en azından bebeğimde öyle oldu