Durukusunannesii Aslinur45 hayır maydonoz süt kalitesini azaltıyo sütün tadını değiştiriyomus ben normaldede tüketmşyorum sadece salatalarda çok az
Aselinnannesii Aslinur45 ödem icin limonlu su içsen olurmu acaba 🤔 benim bildiğimde nane,maydanoz azaltıyor sütü
Aslinur45 Durukusunannesii birde benim adetim gelmiyor akıntım çok iyi gelir dediler ama emziriyorum işte
Balperisi Aslinur45 2-3 adet kök tarçın 1-limon birkaç yaprak nane bir litre suya bunları katıp bir gece buzdolabında bekletip sabah tüketebilirsiniz emziren anneler için önerilen bir kür
Aslinur45 Durukusunannesii 3ay oldum şimdi 2aydır olmuyorum birde akıntım çok normal mi acaba onlarda su çok içiyorum günde en az 2 buçuk litre içiyorumdur
Cennetinsusu Aslinur45 Ahh canım kelin ilacı olsa başına sürermiş 😂 Yıl oldu uğraşıyorum sökülmek için. Ada çayı ve papatya çayı aldırdım eşime bi dha ki adetimde deneyeceğim. Adet oluyorum ama leke leke oluyor. Zor sökülüyorum yani. Sökülene kdr 3 gün geçiyor 🙄
Aslinur45 Cennetinsusu nedir bu kadınların çektiği bende hamile kalmaktan korkuyorum korunuyoruz ama gelmeyince insanım içinde hep bi şüphe oluyor test yapa yapa bi kaldı 😁😁