-Eliz Kızlar Bebeğim 43 gunluk ve gaz sorunumz var nurse harweys kullandık ama pek bi etkisi olmadı gibi sab sımplex ıyı dıye duydum denemek ıcın aldım varmı kullanan gunde kac damla verıyorsunuz ?
Sultann_80 -Eliz geçmişi olsun canım öncelikle, ben kullanıyorum sab simplex gaz damlasını çok şükür biraz olsun rahatlatıyor. Günde 3 defa 5 ’er damla veriyorum bebeğime bizde 2 bucuk aylığız🤗
Anne151220 -Eliz Bende cok ise yaradi hala kullaniyorum 3 aya yaklaştık. Doktorumuz sabah öğlen akşam 15 er damla yazmıştı öyle yaptik baya rahatlatti 2. Aydan sonra
Egeninannesi34 -Eliz ben sabah saat 10da 7 damla akşam 9 da 7 damla şeklinde kullanıyorum yaklaşık 40 gündür, bizde etkili oldu canım, zaten tamamiyle geçmiyor gaz sıkıntısı ama eskisi kadar kızarıp morarmıyor.
Fehime127 -Eliz ben kullanıyorum canım başlarda ise yaramadı ama baya bi kullanınca iyi günde 7 -8 damla veriyorum 15 damlaya kadar cikarbilirsin doktor söylemişti gazına göre
-Eliz Sultann_80 bende 5 damla verdım ama az gıbıme geldı sanki sızede gecmıs olsun zor bu gaz olayı 😔
Sultann_80 -Eliz cok teşekkür ederim canımm, bana doktorum o ölçüde vermemi söylemişti, aynen yaa bu gaz mahvediyor bebişleri bian önce geçsede bebişlerimiz rahatlardı🙏
Anne151220 -Eliz İlk ay verme dedi doktor 2. Ay başladık. İlk baş biogoia kullandik ise yaramadi sup simplex ise yaradi baya
Browni_61 -Eliz bn kullaniyorm gunde 3 kez 4er damla olark.yaninda gunde 1 kez 5 damla biogia veriyorum
melis29 -Eliz 1.ay kontrolunde basladim 1 ay boyunca kullandım bir sise bitirdim çok bi faydasını görmedim günde 4defa 10damla şeklinde kullandım. Şimdi relactaz diye bi damlaya geçtik 2.Ay kontrolünde bu daha iyi gibi geldi ise yaramazsa bunuda deneyebilirsiniz
Alienesinannesi -Eliz merhaba canim bizde bugün aldik sab simplexi. Günde 4 defa 5er damla verin dedi doktorumuz. İnşallah size de bize de faydası olur😔
Timurunannesi -Eliz 6 ay boyunca kullandim.. Yeni bıraktım kullanmayı.sabah 8 akşam 7 damla olacak şekilde verdim